Onaylı Üye
Haklısın Sorunu çözemiyorum bende mecbur güncellemeyi bekliyecez eskiden bende güncellemedn sonra olduAynı sorun bendede var günlerdir arıyorum format dahi attım sorun cözülmüyor
İnşallah düzelir güncellemeyleHaklısın Sorunu çözemiyorum bende mecbur güncellemeyi bekliyecez eskiden bende güncellemedn sonra oldu
Discordu yok memory hackersinyoutubeden bı yolu olması lazım memoryhacker bununla ilgili bısey yapması lazım discordununa gıt ordan belkı yolu bulabılırsın
Evet hocam tam paketi yükledimvisual yazılımının tam paketinimi yükledin?
cmd ekranının ss atarmısınız tam ne hata veriyor bakmam lazımEvet hocam tam paketi yükledim
Thread stopping external hatası hocam hata değil aslında bi sayfa acıması gerekiyor acılmıyorcmd ekranının ss atarmısınız tam ne hata veriyor bakmam lazım
cmd ekranının ss atarmısınız tam ne hata veriyor bakmam lazım
Hayır sadece ben kullanıyorum kimsede hesabım yokherhangi birine hesabını verdinmi
bilemiyorum dostum ama en iyi seçenek driver ve directx güncelmi diye tekrardan bak istersenHayır sadece ben kullanıyorum kimsede hesabım yok
Hocam directx ve driver dahil herşey güncel daha bugün tekrar format attım pcye komple driver güncelledimbilemiyorum dostum ama en iyi seçenek driver ve directx güncelmi diye tekrardan bak istersen
C diskinden BogaRipper adlı dosyayı silip tekrardan hileyi yüklemeyi denermisinHocam directx ve driver dahil herşey güncel daha bugün tekrar format attım pcye komple driver güncelledim
Onuda denedim hocamC diskinden BogaRipper adlı dosyayı silip tekrardan hileyi yüklemeyi denermisin
Windows 10 proişletim sistemin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?