LazySharp tekrarlı oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cevap yazan birkaç kişiye sesleniyorum bizlerin 16gb ddr4 ramleri gtx 1050ti ekran kartlarımız i7 işlemcilerimiz yok lütfen biraz daha empati yapsak daha iyi olur gibi :D

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka xf i acık tutuyorsun arkada site acık duruyor tek oyun sonu direk yükle diyorsun 1sn lik iş

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bypass kulanıyomusunuz hileyi açarken

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
şöyle diyim chrome açık iken lolde 20-30 fps düşüşü yaşıyorum bu yüzdende chromeu ve hile yüklendikten sonra cmd yi kapatmam gerekiyor

Chrome sekme başına %25 GPU tüketir. Orta veya düşük işletim özellikli bir bilgisayara sahipseniz FPS sorunu mutlaka yaşarsınız. Bizzat kendimde yaşıyorum. Youtubedan FPS arttırma, Chrome ayarlarını minumuma alma gibi saçma videolarla zaman kaybetmeyiniz. Tek çaresi RAM yükseltmektir!
Post automatically merged:

bypass kulanıyomusunuz hileyi açarken

Hayır, nasıl bypass edileceği hakkın bir bilgin varsa bizimle paylaş!

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gerek yok böyle bir şeyin gelmesine. Zaten kasıtlı olarak yapılmış bir şey bu loader kendi isteyerek kapatıyor, isterlerse hiç kapanmamasını da sağlayabilirler. Her oyun sonu scriptin kapanması senin ban yemeni geciktiriyor. Aslında bunu düşündükleri için teşekkür etmen lazım hile yapımcılarına :)

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güvenlik için böyle uygun görülmüş ben de unutuyorum bazen oyun başladıktan sonra açıyorum yine de bir problem olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gerek yok böyle bir şeyin gelmesine. Zaten kasıtlı olarak yapılmış bir şey bu loader kendi isteyerek kapatıyor, isterlerse hiç kapanmamasını da sağlayabilirler. Her oyun sonu scriptin kapanması senin ban yemeni geciktiriyor. Aslında bunu düşündükleri için teşekkür etmen lazım hile yapımcılarına :)
hile ne zaman güncel olur birde script ile iyi giden heroları söylermisiniz gençler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...