öyle demeyin önceki pcim 2gb ram 512mb ekran kartıydı .d4 GB ramli i-5 işlemci bir bilgisayar için işkence değil adeta ölüm hak veriyorum.
öyle demeyin önceki pcim 2gb ram 512mb ekran kartıydı .d4 GB ramli i-5 işlemci bir bilgisayar için işkence değil adeta ölüm hak veriyorum.
Neyse ki 1 saniyemi bile almıyorbiliyorum mantıklı küçük bir iş ama 4gb ramli bir bilgisayar için işkence gibi birşeyküçük minik bir değişiklik iyi olurdu
![]()
şöyle diyim chrome açık iken lolde 20-30 fps düşüşü yaşıyorum bu yüzdende chromeu ve hile yüklendikten sonra cmd yi kapatmam gerekiyor
bypass kulanıyomusunuz hileyi açarken
pc kötü ve hile kullandığımı belli etmek istemediğim arkadaşlarım var her maç sonu tuvalete gidiyorum diyorum![]()
Sivashhahaha iyiymiş kurnaz memeleket kayseri galiba![]()
aga yanlız benim pc 4 gb ram , core 2 dual core ben susuyorsam size laf düşmez filan xd şaka yapıyorum ben razıyım ama sizi bilemicem <34 GB ramli i-5 işlemci bir bilgisayar için işkence değil adeta ölüm hak veriyorum.
hile ne zaman güncel olur birde script ile iyi giden heroları söylermisiniz gençlerGerek yok böyle bir şeyin gelmesine. Zaten kasıtlı olarak yapılmış bir şey bu loader kendi isteyerek kapatıyor, isterlerse hiç kapanmamasını da sağlayabilirler. Her oyun sonu scriptin kapanması senin ban yemeni geciktiriyor. Aslında bunu düşündükleri için teşekkür etmen lazım hile yapımcılarına![]()