ben 3 hatfa önce 1 hatfa süreyle kullanmıştım sonradan sıktı hesapta şuan hala ban durumu yok güvenilirhile ban atıyor mu
Konu ile ne alakası var ???rivale benziyor tasarımı ve rgb beğendim teşekkürler.
spam yapıyor. raporlarsanız sevinirim.
Senin kafanmı güzel kardeşspam yapıyor. raporlarsanız sevinirim.
Kafam gayet yerindeSenin kafanmı güzel kardeşadam konuya alakasız yorum yaptı bende onu belirtmek için soru işareti koyuyorum bunu anlamayacak kadarda değilsindir ya?
peki kardeş sende konuya olayla alakasız kopyala yapıştır yorum yapan birisini belirtmek yerine konu sahibini hedef alıyosun muhteşem.Kafam gayet yerinde. O zaman sende soru işareti koyacağına neden spam yaptığını belirt, veya raporla. İnsan gibi sana söyledim. B kadar açıklama yapmana gerek yoktu.
İyi forumlar.
Haa diğer konuya gelirsek soru işareti yazacağına reportla demişsin aynısını sende yaptın? Sende buraya beni belirtip reportlayın lütfen yazacağına reportlasaydın sadece ? Yani burda hiç senin yorum kasma çaban yok demiKafam gayet yerinde. O zaman sende soru işareti koyacağına neden spam yaptığını belirt, veya raporla. İnsan gibi sana söyledim. B kadar açıklama yapmana gerek yoktu.
İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?