sisteme düşüyor malesef ban yersin mutlaka 1 hafta veya 1 ay içindeBeyler kısa süre kullandım komple dosyaları silip temizledim ban yiyecekmiyim diye bekliyorum siz ne süredir kullanıyosunuz scripti paylasırsanız sevinirim
Kulandıysan ban yeme ihtimalin her türlü varBeyler kısa süre kullandım komple dosyaları silip temizledim ban yiyecekmiyim diye bekliyorum siz ne süredir kullanıyosunuz scripti paylasırsanız sevinirim
Sıfır client kurdum ve hiç kullanmadıgım bir hesaba geçiş yaptım bu hesapta sıkıntıya girermi yeni hesapmı açmalıyımsisteme düşüyor malesef ban yersin mutlaka 1 hafta veya 1 ay içinde
50 mesaj pubg mobile için geçerli pubg lite için 300 mesaj lazımya ben aslında pubg lite hilesi çalıştıracaktım diyorki üye ol 5 tane mesaj yazman lazım üye olmak için 3 tane yazdım oluyormu diye baktım olmuyor herhalde nasıl üye olurum
Post automatically merged:
pardon 50 mesaj
bana yardımcı olurmusunuz
Sjsjsj Bu benim Lazypsharp kullanırsın ya 50 yorumcuk nekikonu akıyor heeeeee neyse ben gidip twitch izleyem acıkıtım zate
3 yıldır bu sitedeyim aq kimseye yorum yapmamışım artık yapıyom kdjgkfjgkfkgfjgkjf
oyun dosyalarını değiştirdiği için bunu farkedecektir ve büyük ihtimalle evet ban yiyeceksin. ben 1 aydır falan kullanıyorum sanırımBeyler kısa süre kullandım komple dosyaları silip temizledim ban yiyecekmiyim diye bekliyorum siz ne süredir kullanıyosunuz scripti paylasırsanız sevinirim
3 hesabım var diğer hesaplarımda ban yer misisteme düşüyor malesef ban yersin mutlaka 1 hafta veya 1 ay içinde
yok onlara bir sey olmaz3 hesabım var diğer hesaplarımda ban yer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?