9 Mar 2020 #1 Stuffy S Sakin Onaylı Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 73 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Arkadaşlar daha sabah kullandığım hileyi az önce tekrar açmak istediğim zaman şu şekilde bir hata alıyorum. Not : Windows defender vb. kapalıdır hiç birini açmadım. Hileyi silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Her zaman Yönetici Olarak başlatıyorum. [Düzenlendi] Arkadaşlar Windows (C/ BogaRipper ı tamamen silip 0 dan indirince düzeldi yaşayıp çözemeyen denesin Ekli dosyayı görüntüle 31441 Son düzenleme: 9 Mar 2020
Arkadaşlar daha sabah kullandığım hileyi az önce tekrar açmak istediğim zaman şu şekilde bir hata alıyorum. Not : Windows defender vb. kapalıdır hiç birini açmadım. Hileyi silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Her zaman Yönetici Olarak başlatıyorum. [Düzenlendi] Arkadaşlar Windows (C/ BogaRipper ı tamamen silip 0 dan indirince düzeldi yaşayıp çözemeyen denesin Ekli dosyayı görüntüle 31441
9 Mar 2020 #2 Efulii DoctorHeal Süper Üye Katılım 8 Eyl 2017 Mesajlar 615 Çözümler 9 Tepki puanı 82 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI Çözüldüyü sen mi yazdın başlığa ? bununla alakası yok güzel kardeşim millete yanlış bilgi verme