seçkin üye rankına özel eski lazy ve windsharp gibi bir hile getirme şansınız var mı windsharp ban atıyordu mesela onu ban atmıcak şekilde güncelleyemez misiniz? rank seçkin olucağı için DT yeme olasılığı düşer
seçkin üye rankına özel eski lazy ve windsharp gibi bir hile getirme şansınız var mı windsharp ban atıyordu mesela onu ban atmıcak şekilde güncelleyemez misiniz? rank seçkin olucağı için DT yeme olasılığı düşer
zamanında kullananlar iyi bilicektir şuanki lbreborn çok zayıf hilede ayar yapılabilen yerler az ve karakterlerin oynayışıda farklı
olayın ban atıp atmamasıyla alakası yok scriptin kapasitesinden bahsediyorum ben arkadaslar eski scler çok iyiydi şuan satılan paralı sclerle kapışır vaziyetteydi.
zamanında kullananlar iyi bilicektir şuanki lbreborn çok zayıf hilede ayar yapılabilen yerler az ve karakterlerin oynayışıda farklı
olayın ban atıp atmamasıyla alakası yok scriptin kapasitesinden bahsediyorum ben arkadaslar eski scler çok iyiydi şuan satılan paralı sclerle kapışır vaziyetteydi.
gelse onada razıyım ben zamanla süper üye oluruz çünkü bilenler bilir o zaman muhovalve diye bi arkadas vardı baya üst ranklara kadar çıkmıştı şuan bu hileyle hiç hype göremiyorum ben millet hile kullanmak için kullanıyor bence herkes eski hileleri ister.
LPReborn tarafında eksikliklerin olduğunu biliyoruz ve zaman içerisinde gerekli güncellemeler geliştirici ekip tarafından yapılıyor. Yine de LPReborn'un eksik kaldığı noktalar mevcut olarak var. MemoryHackers ekibi üyeler tarafından gelen istekleri her zaman dikkate alıyor bu yüzden ilerleyen dönemde üyeleri mutlu edecek gelişmeler olacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.