inşallah öyledir çünki olmazsa baya zoruma gideceksanırım fxprojet guncelleme alıyor.
inşallah kanka ben sabah 7 ye kadar oyundayım zaten de yarın bakarım herhalde gece güncelleme yapmazlarevet günecelleme alıyor bıraz bekle düzelicektir v11 beta ya gecıs yaptı suan
güncelleme falan yok ben yapamıyorum yetkililerle konuştumgüncelleme yapıyor buyuk bir ihtimalle dostum
mesaj kasma banlanırsın001010110011
bakacağım şimdi tekrar deneyeceğim sonucu bildiririmsorun hala varmı
evet hala aynı sorun devam ediyorsorun hala varmı
aslında discorda bi sorsan diyorum yinede sen bilirsin belki yardımcı olurlar ?bakacağım şimdi tekrar deneyeceğim sonucu bildiririm
Post automatically merged:
evet hala aynı sorun devam ediyor
denedim herşeyi reis ya olmuyor dcde bir yetkili tw ile bağlandı yapmaya çalıştı oda yapamadı normal oynamaya devam edicem dcdeki adam windows 8.1 pro olduğu için olmuyo olabilir dedi win 10 yap dedi ama win 10 yaparsam 1 gb zaten işletim sistemi kendine ayırıyor geriye kalıyor 3 gb , 3 gb ile lol oynamakta zor olur bu halde bile zor yapacak bir şey yok :/aslında discorda bi sorsan diyorum yinede sen bilirsin belki yardımcı olurlar ?
ozman yapcak birşey yokdenedim herşeyi reis ya olmuyor dcde bir yetkili tw ile bağlandı yapmaya çalıştı oda yapamadı normal oynamaya devam edicem dcdeki adam windows 8.1 pro olduğu için olmuyo olabilir dedi win 10 yap dedi ama win 10 yaparsam 1 gb zaten işletim sistemi kendine ayırıyor geriye kalıyor 3 gb , 3 gb ile lol oynamakta zor olur bu halde bile zor yapacak bir şey yok :/
işletim sisteminden dolayımı oluyor yani? şuan windows 7 isom var ama 10 yüklemeyi düşünüyorumozman yapcak birşey yokyeniden format yada 10 yapman lazım
kesin çözüm alırsın win 10 daişletim sisteminden dolayımı oluyor yani? şuan windows 7 isom var ama 10 yüklemeyi düşünüyorum
yok ya gerek yok scripte zaten iyi oynuyorumda zevk için yapacaktım bi hile için format atmayacağım gereksizkesin çözüm alırsın win 10 da
bende o kadar kastım kullanmıyorm onceden kullanmıştım iyi amayok ya gerek yok scripte zaten iyi oynuyorumda zevk için yapacaktım bi hile için format atmayacağım gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?