Onaylı Üye
dostum küme neydikardeşim ben kullandım 2.günü ban yedim hesabım uzun süre oynuyorum diyenlere bişey diyemiyorum.
Arkadaşlar farklı bilgisayara geçtim Lazysharpı kurdum yükledim her şeyi yaptım Yükleye bastığım zaman siyah ekran gelip kapanıyor bütün Defender olsun virüs programlarını kapadım yine Aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilicek var mı ?
Gerekli programların yüklü olduğundan emin ol dostum bende çalışıyor sorunsuz şekilde
Gerekli programlardan kastın nedir ? paylaşır mısın
Yalan söylüyor hepsi. Hile 3 ay falan olacak çıkalı 5 aydır kullanıyorum ban yemedim diyen bile varkardeşim ben kullandım 2.günü ban yedim hesabım uzun süre oynuyorum diyenlere bişey diyemiyorum.
Ben açtım ve Ban yedim.Hile çalışmıyor galiba garena 7.0 yazıyor .
arkadaslar kullanmaya devam edin sistem 1 hafta sonra banlıyor perma olarak ama devam edin helalkee xd
şahsen bizzat kendim 10 level hesapta denedim 1 tane report yemedim bugun riot mail atmış perma yemiş hesap ama kullanın diamond olursunuz qw:eW:Qe:EQWBu iyiydi
hileyi dün denedim ilk kez az önce hesaba giriş yapamadım neden bilin bakalımArkadaşlar farklı bilgisayara geçtim Lazysharpı kurdum yükledim her şeyi yaptım Yükleye bastığım zaman siyah ekran gelip kapanıyor bütün Defender olsun virüs programlarını kapadım yine Aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilicek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?