oyun buldu diyor oyuna giriyorum fakat hic bir değişiklik yok cok acayip kim video paylaşmış atsana linkiniyok kanks calısıyordu en son birisi video paylasmıstı.
ayneenpeki bu hilenin dosyasını indirebilmemiz için en az 50 mesaja mı sahip olmamız gerek ? çünkü onaylı üye olmanız gerek yazıyor
oyun buldu diyor oyuna giriyorum fakat hic bir değişiklik yok cok acayip kim video paylaşmış atsana linkini
Post automatically merged:
ayneen
Evet spam yapmadan 50 mesaja ulaşman gerekiyorpeki bu hilenin dosyasını indirebilmemiz için en az 50 mesaja mı sahip olmamız gerek ? çünkü onaylı üye olmanız gerek yazıyor
suan oyundayım ve kullanıyorumŞuan oyunda kullanan var mı ? Ben de yapamadım yardım lazım.
Arkadaşlar ban yedim bilginize
Orasını bilemiyorumpeki riot games bu hilenin kaynağını bulup buraya yönelik bir tazminat yada ceza yaptırımı yapamıyor mu ? içeriğini bilmiyorum hilenin ancak sonuçta diğer oyunculara nazaran fayda sağlıyor
Evet spam yapmadan 50 mesaja ulaşman gerekiyor
Mesajlarınızı konuyla alakalı yardımcı olabilcek şekilde yazınızkusura bakmayın forum sitelerine yabancıyım ancak spam dan kastettiğiniz flood mudur ? amacım bu dosyayı denemek
anladım teşekkürler. Deneyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Nasıl bi fayda sağlıyor ? Videodaki görüntüden pek bir şey anlayamadım. Eğer değecek bir şey ise deneyeceğim. LütfenMesajlarınızı konuyla alakalı yardımcı olabilcek şekilde yazınız
şuan oyundayım hatta kullanan varsa hangi karakterde ve hangi ayarları uyguladığını söylerse cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?