Onaylı Üye
League of Legends konusunda detaylı anlatan var bakabilirsin.Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 haftadır LazySharp kullanıyorum elimden geldiğince uygulamayı çözmeye çalıştım, bir kaç sorum olacaktı.
Delay ayarları ne işe yarıyor arkadaşlar ne gibi değişikler yapabilirim ? 0 a veya en yükseğe çeksem ne olur?
Hitchance ayarlarından immobile ve Dashing ne oluyor ? Hitchance ayarlarından en iyisi ve en skill kaçırmaz dediğimiz hangisidir ?
Ezreal oynamak için en uygun ayarlar ne olmalıdır? Teşekkür ediyorum şimdiden.
ayn bende merak ediyorum valla !!!!Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 haftadır LazySharp kullanıyorum elimden geldiğince uygulamayı çözmeye çalıştım, bir kaç sorum olacaktı.
Delay ayarları ne işe yarıyor arkadaşlar ne gibi değişikler yapabilirim ? 0 a veya en yükseğe çeksem ne olur?
Hitchance ayarlarından immobile ve Dashing ne oluyor ? Hitchance ayarlarından en iyisi ve en skill kaçırmaz dediğimiz hangisidir ?
sagol reisLeague of Legends konusunda detaylı anlatan var bakabilirsin.
Arkadaşlar selam, yaklaşık 1 haftadır LazySharp kullanıyorum elimden geldiğince uygulamayı çözmeye çalıştım, bir kaç sorum olacaktı.
Rica ederimayn bende merak ediyorum valla !!!!
Post automatically merged:
sagol reis
güvenilir mi bu scriptler lolün anticheati yakalanıyor eninde sonunda
1 haftadır kullanıyorum sorun çıkmadıgüvenilir mi bu scriptler lolün anticheati yakalanıyor eninde sonunda
Script kullanımından dolayı bugüne kadar 3 veya 4 hesap banlattım. İsim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kötü niyetli söylemiyorum Gos int. Ve Gos ext kullandim. İkisinden de ikişer hesap banlattım. Gos externali 3. Olarak ana hesabımda da bi kac macligina kullandım. O ana hesabımda 1-1.5 sene oldu (Riotun anticheat sisteminin gelme tarihi hemen hemen) hâlâ ban yemedim. Diğerlerinde aşırı olarak kullandığım icin yedim zaten. Diyeceğim o ki çok sık ve belli etmeden kullandığın sürece ban yemiyorsun. Kesinlikle ban atıyorlar vs diye bir olay yok. Ama dediğim gibi çok sık ve belli ede ede kullanırsan o zaman ban yeme olasılığın %99güvenilir mi bu scriptler lolün anticheati yakalanıyor eninde sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?