Birkac arkadas,50 mesajdan sonra 48saat dolmadan da acilabildigini soyledi.Acaba tam olarak 48saat +1saat mi gerekiyor.Yoksa belli mesaj adetinden sonra oto ya dusuyormuyuz?
Bu hileyi yapabilmek için üye oldum ve bir çok konuda bir çok kişiye yorum yazarak yardımcı oldum ama hala onaylı üye değilim lütfen yardımcı olun bu hileyi yapabilmeyi çok istiyorum 1 kere de olsa lol de hile yapmak istiyorum ban yemek falan sıkıntım değil
Bu hileyi yapabilmek için üye oldum ve bir çok konuda bir çok kişiye yorum yazarak yardımcı oldum ama hala onaylı üye değilim lütfen yardımcı olun bu hileyi yapabilmeyi çok istiyorum 1 kere de olsa lol de hile yapmak istiyorum ban yemek falan sıkıntım değil
Oyuna guncelleme geldiginde,scrpt te guncellemeye giriyor,yani pek birsey kaybetmiyceksin.Bende senin gibi dusunuyordum,yanliz bircok kisiye yardimci oldum,sira sizde gibi soylemde bulunmani yanlis anlayabilirler ) bende senin gibi bejliyorum dostum ve guncellenme geliyor bahseddigim gibi fazla birsey kacirmazsin