Onaylı Üye
aga lazysharpı injectlediğin saniye o hesap %100 ban yicektir ve en iyi ayarlar bence lazysharpın kendi ayarlarıdır bence ellemeArkadaşlar selamlar. LazySharp kullanmaya başladım, bana ayarlarını verebilecek gönüllü yakışıklı bir kardeşim var mıdır acaba? Açıkçası ban yemekten korkuyorum. Onların skilleri atılırken göreyim ve combo yapsın karakterlerim yeter. Dodge ayarı da olabilir.
aga lazysharpı injectlediğin saniye o hesap %100 ban yicektir ve en iyi ayarlar bence lazysharpın kendi ayarlarıdır bence ellemeArkadaşlar selamlar. LazySharp kullanmaya başladım, bana ayarlarını verebilecek gönüllü yakışıklı bir kardeşim var mıdır acaba? Açıkçası ban yemekten korkuyorum. Onların skilleri atılırken göreyim ve combo yapsın karakterlerim yeter. Dodge ayarı da olabilir.
İnjeckte derken ban yemeden oynama riski hiçmi yokaga lazysharpı injectlediğin saniye o hesap %100 ban yicektir ve en iyi ayarlar bence lazysharpın kendi ayarlarıdır bence elleme
videoda göstermiyorayarlar video da yok mu ?
alakası yok onla direkt dosyalardan dolayı yiyorsunDodge ayarını ban yememek istiyorsun low-medium a atmanı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?