siz hileyi çok belli ederek kullanmayın ozmn millet herkez sc kullanıyor demez bu yüzdende fixlenmez bizde bu sitenin üyesiyiz size özel yapmasını istemen biraz nankörlük olmuşseçkin+ olduğu zaman hile daha az kişi de olduğu için fixlenmesi daha zor gibi bir mantık.
olay belli etmek değil kankam bak şimdi riottan birisi bu hileye elini kolunu sallayarak ulaşırsa elini kolunu sallayarak da fixler, ama aynı zamanda seçkin üye olmak bu dönemde inanılmaz zor gelen kısıtlamalardan dolayı, riot yetkilileri isteseler bile hileye erişim sağlayamayabilirler bundan bahsediyorum.siz hileyi çok belli ederek kullanmayın ozmn millet herkez sc kullanıyor demez bu yüzdende fixlenmez bizde bu sitenin üyesiyiz size özel yapmasını istemen biraz nankörlük olmuş
knk onaylı üye olmak sanki 1 2 saatlik işmiş gibi konuşuyon onaylı üye olmak 1 haftanı alsa seçkin üye olmak 1.5 haftanı alır ozmn seçkin üye değilde daha üst bi yetki deseydin fixlenmemesi için direk desene biz kullanak siz kullanmayın diyosunolay belli etmek değil kankam bak şimdi riottan birisi bu hileye elini kolunu sallayarak ulaşırsa elini kolunu sallayarak da fixler, ama aynı zamanda seçkin üye olmak bu dönemde inanılmaz zor gelen kısıtlamalardan dolayı, riot yetkilileri isteseler bile hileye erişim sağlayamayabilirler bundan bahsediyorum.
kanka adam ultra üye falan dese anlıcam ha seçkin üye ha onaylı üyeknk onaylı üye olmak sanki 1 2 saatlik işmiş gibi konuşuyon onaylı üye olmak 1 haftanı alsa seçkin üye olmak 1.5 haftanı alır ozmn seçkin üye değilde daha üst bi yetki deseydin fixlenmemesi için direk desene biz kullanak siz kullanmayın diyosun