- Konuyu başlatan
-
Usta bir hata ile karşılaşmıyorum hile enject olmuyorkanka hatanı anlamamız için çalıştır bi bakalım ekran görüntüsü alıp atar mısın rica etsem buraya daha fazla seçeneğimiz olur yardımcı olmak açısından
Aynen çok şükür benim yerime anlatabilen olduArkadaşlar alınan bi hata yok her şey adım adım yapılıyor ama program tepki vermiyor oyun içinde herhangi bir arayüz gelmiyor.
Deneyeceğim teşekkürlerfarklı tarayıcıdan aç
kankam bogaripper diye bir cmd gibi bunun gibi aynı bir şey daha gelmesi lazım o gelmiyor muEkli dosyayı görüntüle 37922Ekli dosyayı görüntüle 37922Ekli dosyayı görüntüle 37922
buraya kadar geliyor burdan sonrası yok.
Usta sadece mavi yazılı ekran var diğeri yokhocam böyle olması lazım sende programlar eksikdir visul c++ gibi falan onları yüklemeye çalış netframework falan yani başka bir açıklaması yok bunun çoğunlukla kişide çalışıyorEkli dosyayı görüntüle 37921
Aynen usta sonrası gelmiyorEkli dosyayı görüntüle 37922Ekli dosyayı görüntüle 37922Ekli dosyayı görüntüle 37922
buraya kadar geliyor burdan sonrası yok.
Bakacağım birazdanTüm sürücüleri kurduğundan emin ol
burada attıklarının ikiside geliyor sağdaki yüklenip kapanıyor soldaki en son attıgım resimdeki gibi kalıyor.hocam böyle olması lazım sende programlar eksikdir visul c++ gibi falan onları yüklemeye çalış netframework falan yani başka bir açıklaması yok bunun çoğunlukla kişide çalışıyorEkli dosyayı görüntüle 37921
Deneyeceğim teşekkürlerAynen farklı bir arşiv açıcı ile dene
Usta hep yönetici olarak çalışyırdım ama yokyönetici olarak açmayı denedin mi
Aynen bendede öyle oluyorburada attıklarının ikiside geliyor sağdaki yüklenip kapanıyor soldaki en son attıgım resimdeki gibi kalıyor.
Sslik bir durum yoj usta hile enject olmuyorss atsan daha uygun olabilir yada visual all one time indirebilirsin
hiel enject olmuyorsa visual all in one time yükle dostum ebnde işe yaramıştıDeneyeceğim teşekkürler
Usta hep yönetici olarak çalışyırdım ama yok
Aynen bendede öyle oluyor
Sslik bir durum yoj usta hile enject olmuyor
Teşekkürler deneyeceğimkankam farklı zip'den deneyebilirsin sana önerim 7-zip diye bir şey var onu dene mutlaka olucaktır
Teşekkürler deneyeceğimhiel enject olmuyorsa visual all in one time yükle dostum ebnde işe yaramıştı
kanka discord sunucusuna gelip yardım almaya düşünürsen eğer gelebilirsin çünkü buradan yapabileceklerimiz kısıtlı olduğu için pek bir şey yapamıyoruz .dFarklı Zipten denendi Visual C+++ yeniden yüklendi. Sorun hala devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?