Çözüldü LazyValo için windows 1809 nasıl yüklerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar LazyValo sadece 1809 sürümünde çalışıyormuş , ben bu sürümü indirdim fakat nasıl yükliyebileceğimi bilmiyorum. Bunun nasıl yapıldığına dair bir video çekerseniz çok sevinirim. Birde LazyValo spooferını 1 kere kullanmak yeter mi yoksa her pc'yi açtığımızda yapmak zorunda mıyız?
Post automatically merged:

Video çekerseniz demişim kusura bakmayın , video atabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Merhaba,
Bununla alakalı şöyle bir alternatif sunabilirim.
İlk olarak yapman gereken şey indirdiğin .iso dosyasını "rufus" programı aracılığı ile bir USB belleğe yazdırmak.
Daha sonrasında USB bellek bilgisayarında takılı iken Bilgisayarına Restart atarak Başlama ekranında F2-DEL-F10 ya da F12 tuşlarından biri olur bu yüzden hepsini yazdım, bunlardan birisine tıklayarak BIOS ekranına erişmelisin.
Akabinde BOOT bölümüne gelerek First(İlk seçenek) olan kısmı USB belleğinin ismini seçerek F10 tuşu ile kaydedip çıkmalısın.
Ardından Bilgisayarın USB bellek içerisindeki format ile çalışacağı için karşına direk yükleme ekranı gelecektir ve bundan sonrasını rahatlıkla halledebilirsin diye düşünüyorum. (Next.next.next)
Aklına takılan bir soru...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bununla alakalı şöyle bir alternatif sunabilirim.
İlk olarak yapman gereken şey indirdiğin .iso dosyasını "rufus" programı aracılığı ile bir USB belleğe yazdırmak.
Daha sonrasında USB bellek bilgisayarında takılı iken Bilgisayarına Restart atarak Başlama ekranında F2-DEL-F10 ya da F12 tuşlarından biri olur bu yüzden hepsini yazdım, bunlardan birisine tıklayarak BIOS ekranına erişmelisin.
Akabinde BOOT bölümüne gelerek First(İlk seçenek) olan kısmı USB belleğinin ismini seçerek F10 tuşu ile kaydedip çıkmalısın.
Ardından Bilgisayarın USB bellek içerisindeki format ile çalışacağı için karşına direk yükleme ekranı gelecektir ve bundan sonrasını rahatlıkla halledebilirsin diye düşünüyorum. (Next.next.next)
Aklına takılan bir soru olursa tekrar belirtebilirsin. İyi forumlar :)

Forumumuzdaki Windows 10 1809 yükleme rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...