Üye
bu kadar hizli olmasini beklem'yorum ama 3 round ne ya 3 round yeni hesap actım yine 1.macta ban yedim legit oynuyomHile kullanıyorsun ne bekliyorsun? Ban riski elbet olur.
Hata vermiş hocam pc restleyip tekrar load edersen düzelecektir.Agalar 5 dakika alacaktır yazıyor ama ben hem yemek yedim hem de duş aldım hala da bitmedi 35 mbps download 5 upload 2 ping alıyorum ama bitmedi neredeyse 1 saat olacak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben 1809 a geçtim gayet düzgün çalışıyor dostum ve evet formatlaman gerektiği için dosyaların gidecektin onları yedeklesen iyi olur.windows sürümüm uyumlu değil anladığım kadarıyla. (1909) Eğer 1809 kurarsam düzelir mi ? Ve 1809 kurarsam bütün oyunlar veriler vs gider mi ?
Tamamdır, teşekkür ediyorum. :/ Maalesef format atamayacağım.. Atarsam da yedekleyemeyeceğim. Bir ümit 1909'u bekleyeceğim..Ben 1809 a geçtim gayet düzgün çalışıyor dostum ve evet formatlaman gerektiği için dosyaların gidecektin onları yedeklesen iyi olur.
Hile Nasıl acılıyor detaylı Yazarmısn Reisshileyi ilk açtıgınızda spoof atmak zorunlu yani giriş yaptıgınız yeni hesap farklı hwidden girmiş olacak yani diğer hesabınıza bişey olmucak fakat hile ile giriş yaptıgın hesaba hilesiz asla girme çünkü bu sefer spoof atılmadan orjinal hwidinden gireceksin ve o hwidden giren hesaplar ban yiyebilir. Orjinal hesabına girmeden pc resle ip resle öyle gir.
Benim bildiğim format ile sürüm düşürülüyor dolayısıyla dosyaların gider.windows sürümüm uyumlu değil anladığım kadarıyla. (1909) Eğer 1809 kurarsam düzelir mi ? Ve 1809 kurarsam bütün oyunlar veriler vs gider mi ?
What's your Windows version?spoofer not work
Hile sitemizin yapımı değil. Konuda da cracked olduğu belirtildi oysa kiçok saçma olmuşyaa win sürüm 1809 istiyor bende 20H2 var değiştirmem için format gerekliymiş bi hile içinde format mı atacaz yani yapacaksanız düzgün birşey yapsaydınız yaa
Hayır.Windows 7 Olurmu
Girip ilk maçında rage ayarlarda oynarasn elbette ban yersin report yemeyecek şekilde oynaman lazım ben 3-5 el kadar oynadım hiçbir problem yok.ban atıyor indirmeyin
Onlar mı yapmış? ***** yazıyor koskocaman. Kör müsün kardeşim?çok saçma olmuşyaa win sürüm 1809 istiyor bende 20H2 var değiştirmem için format gerekliymiş bi hile içinde format mı atacaz yani yapacaksanız düzgün birşey yapsaydınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?