Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Bir şeyi merak ediyorum birde sadece spoofer yapıp hile kullanmasam ban yermiyim? Hazır da benim donanım banım varda."Ne kadar giderse", ayrıca public hile. Elden bir şey gelmez. Hile sitemize ait değil.
Konuda yapılan uyarıya dikkat etmek yeterli olacaktır.Bir şeyi merak ediyorum birde sadece spoofer yapıp hile kullanmasam ban yermiyim? Hazır da benim donanım banım varda.
Poligonda aimbotu çalıştıramadım bir ayarı mı varKonuda yapılan uyarıya dikkat etmek yeterli olacaktır.
Bilemiyorum.Poligonda aimbotu çalıştıramadım bir ayarı mı var
Bilgisayarına restart atıp tekrar dener misin?kanka ilkten yaptm. oldu sonra hesap değiştirdim hiley loadliyorum işlemleri baştan yapip diğer hesapta açinca oyun çöküyor
kanka çok denedmi bugun yine denycem valla bi bakayimiBilgisayarına restart atıp tekrar dener misin?
Olur. Geri dönüş sağlarsın.kanka çok denedmi bugun yine denycem valla bi bakayimi
memoryui uygulamasi şuanda /load pi fall hatasi veryorOlur. Geri dönüş sağlarsın.
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/ bu konuda çözümü mevcut. CTRL + F Load pi yaz çıkar.memoryui uygulamasi şuanda /load pi fall hatasi veryor
Şuan bir problem var sanırım oyuna giriyorum 1-2 maç sonra ban atıyor. ayrıca başka yerde oturum açıldı tarzında bir yazı çıkıyor.
İnternetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir.
Windows sürümün nedir?crash veriyor oyun bende
Sıkıntı nedir, anlayamadım.1 saat öncede aynı yanıtı verdiniz işe yaramadı.
yok kanka load u çözdüm işlemleri sirasiyla yaptim ne yazikki olmuyor dün olan hileWindows sürümün nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?