- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Valla bilemiyorum. Üzgünüm.yok kanka load u çözdüm işlemleri sirasiyla yaptim ne yazikki olmuyor dün olan hileloadliyip açtiğimda sadece masaüstünde duruyor yani görev yöneticisinden takip ettğmde yanit vermiyor diyip oyun kendfini klapatiyor yani görüntüye dair hiçbirşey gelmyor load yapip açtiğimda
hilesiz girmeyi denedim resleyip oyun hiç açlmiyorValla bilemiyorum. Üzgünüm.
Oyunla ilgili bir mesele de olabilir.hilesiz girmeyi denedim resleyip oyun hiç açlmiyorgudubetlk var herrhalde bendre moruk
Anlatayım modeme reset atıyorum ve diğer uygulamam gereken her şeyi yapıyorum yeni hesap açıyorum 1-2 maç sonra tespit ediliyorum.Sıkıntı nedir, anlayamadım.
Hilenin sende çalışmadığı açılmadığı anlamına gelmiyor. Sürümün ne?ve üstüne hile açılmıyor bruh her istenene yapmama rağmen
"oyun kendi kendine kapatıyor fix verin"
windows 10 2H20 mi ne.Hilenin sende çalışmadığı açılmadığı anlamına gelmiyor. Sürümün ne?
1809 mu sürümün?Bütün işlemleri eksiksiz tamamladım ama oyun açılmıyor?
Konuyu dikkatli oku demek istediğimi anlayacaksınwindows 10 pro 2021 yani 2H20 mi ne.
1909 sir1809 mu sürümün?
Konuyu dikkatli oku demek istediğimi anlayacaksınO sürümde çalışmayabiliyor. Cracked hile olduğundan dolayı sitemizin yapabilecek bir şeyi yok.
hmmm anladım. peki ? 1809'u tekrar nasıl yapa bilirim1809 mu sürümün?
Konuyu dikkatli oku demek istediğimi anlayacaksınO sürümde çalışmayabiliyor. Cracked hile olduğundan dolayı sitemizin yapabilecek bir şeyi yok.
1909 sir
hmmm anladım. peki ? 1809'u tekrar nasıl yapa bilirim
anladım teşekkür ederim ilgilendiğin için dostum
Rica ederim. Umarım hileyi çalıştırabilirsin.anladım teşekkür ederim ilgilendiğin için dostum
windows sürümünü kontrol et büyük ihtimalle kendini gücelleyip yeni sürüme geçmiş olabiliryok kanka load u çözdüm işlemleri sirasiyla yaptim ne yazikki olmuyor dün olan hileloadliyip açtiğimda sadece masaüstünde duruyor yani görev yöneticisinden takip ettğmde yanit vermiyor diyip oyun kendfini klapatiyor yani görüntüye dair hiçbirşey gelmyor load yapip açtiğimda
1809 mu sürümün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?