Üye
Hile cracked ve public. Yapacak bir şey yok.hile herkese açıp diye fixlenmiş
Benim gibi onlarca insan bu sorunu yaşıyor.
Bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.
Yetkililer oyunu deneyince anlayacaklardır.
Ekli dosyayı görüntüle 62539
Kullandığın sürüm nedir?hocam bende görev yöneticisinde crash veriyor kalıyor sebebi nedir açılmıyor oyun
Kaldırabilirsin.Normal donanım banını bu spoofer ile kaldırabilir miyim ??
Denedim kalkmadı
oasıjdoaısjdoasdasd ya olm public bir hileyi gönül rahatlığıyla kasıla kasıla oynayabileceğini mi sanıyorsun eğer bunu Valorant gibi bir oyunda sanıyorsan büyük gaflet içindesinKimisi ilk maçtan kimisi 2. maçtan ban yiyor. E ne diye koydunuz kardeşim bu hileyi buraya. Laf olsun diye mi yaptınız? Bakınızı bizim valorant hilemiz var. Daha birde çalışıyor durumunda sergileniyor. Kullanıcı daha ilk maçında ban yerken nasıl çalışıyor durumunda tutabiliyorsunuz? Sanki çocuk kandırıyorsunuz. Açınca çalışıyor işte kardeşim deseniz şaşırmayız artık.
Yapıyorsanız hile ya doğru düzgün yaparsın ya da yok kardeşim Vanguard sağlam bir koruma sistemi. Biz bunun hilesini yapamayız dersiniz olur biter. Kimse kimseyi yapamadınız diye suçlamıyor. Bunca oyuna hile getirmişsiniz herkes minnetini gösteriyor zaten. Ama kalkıpta daha ilk maçından ban atan bir hileyi çalışıyor diye koymanız SAÇMA.
1809 mu windows sürümün?Denedim kalkmadı
Valorantda kaldırabilirsin.Normal donanım banını bu spoofer ile kaldırabilir miyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?