Ayarların olduğu seçenekten ayarlayabiliyorsun fakat sorun şu ki ayarladığımız tuşlara basmama rağmen basmamış gibi gösteriyorTuşları biz ayarlayamıyormuyuz?
tekrar güncellemeye girdi zaten hileyi inaktif ettiler. Sorunu düzeltip onaylarlar sayfada tekrar diye düşünüyorumBaşka yaşayan var mı? Bu sorunu hızlıca bir yazsalar buraya yönetici test etmiştir vardır bir çözümü.
Hile güncelleniyor şu anda. Güncellemeden sonra sorun olmayacaktır.Başka yaşayan var mı? Bu sorunu hızlıca bir yazsalar buraya yönetici test etmiştir vardır bir çözümü.
Antreman modunda denedim direk ekran küçültme ayarı içinŞimdi qördüm birde oyuna qirip çıkamazlar inşallah antreman modunda felan denemiştir millet
Kullanılmıyor diye biliyorum.onaylı üye olmadan kullanbiliyor muyuz peki
Bilmedikleri heroları alıp ortada kalmasınlar bir dünya küfür felan sonra chat'de lol TR acımasız söver hemenaynen en iyi antrenman modunda sakince denemek
Ufak çaplı bir sorun olduğunu düşünüyorum telaş etmemek qerek biz ne zorluklar qördük buqünü qeride bırakıp önümüzde ki qüncellemere bakacağız.Kankalar tahminleri alalım ne zaman gelir sizce ? Bu gün içinde tekrar güncellenir mi ne diyorsunuz ?
Şaka bi yana az F5 lemedi bu klavye biraz daha F5 yapar npBilmedikleri heroları alıp ortada kalmasınlar bir dünya küfür felan sonra chat'de lol TR acımasız söver hemen
Post automatically merged:
Ufak çaplı bir sorun olduğunu düşünüyorum telaş etmemek qerek biz ne zorluklar qördük buqünü qeride bırakıp önümüzde ki qüncellemere bakacağız.
kanka bazıları giriyorKullanılmıyor diye biliyorum.
Bir bilgim yok herkes mesaj atıyor denediği üzerine ancak ne kadar doğrudur ben de bilmiyorum.kanka diğer günnceleme ile düzelir
Post automatically merged:
kanka bazıları giriyor
kanka ben daha hileyi kullanmadım ama umarım güncelenirBiz sohbet ederken güncellenicekmiş gibi bir his var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?