LazzySharp ban süresi test ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lazzysharp 10.8 ile komple banlarken 10.9 ile banlamamaya başladı sanki tekrar 10.7 'deki gibi gibi mesala 1 günde banlıyodu fakat forumdan 1 arkadaştan edindiğim bilgiye göre 4 gündür banlanmıyor. (Dereceli oynuyor.) Riot ac'yi gevşetmiş olabilir.

Konuyu açma sebebim siz kullananlarıda 10.9 geldiğinden beri hesabınız banlanıyomu lazysharp ile bunun hakkında konuya yorumlarınızı bekliyoruz.
Geçmişe göre değil sadece 10.9 yaması itibari ile kullananların yorumlarını bekliyorum.

Konuya gereksiz yorum yazacak veya duyar kasmak için yorum yazacak varsa bi zahmet yazmadan çıksın ciddi cevaplar bekliyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
I played 10 games today and didnt get anything for now

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Lazzysharp 10.8 ile komple banlıyordu fakat 10.9 ile banlamamaya başladı sanki tekrar 10.7 'deki gibi aylarca banlamayacak gibi mesala 1 günde banlıyodu fakat bir arkadaştan edindiğim bilgiye göre 4 gündür banlamıyormuş.

Konuyu açma sebebim siz kullananlarıda 10.9 geldiğinden beri hesabınız banlanıyomu lazysharp ile bunun hakkında konuya yorumlarınızı bekliyoruz.
1 hafta ile 1 ay arası kesin yersin diye düşünüyorum

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bununla ilgili tonlarca binlerce konu açıyorsunuz hala anlamıyorsunuz ya da konu kasmak için bahane üretiyorsunuz arkadaşın 4 gündür banlanmıyor olabilir zaten konusunda ban süresi yazıyor bırakın artık şu konu kasma muhabbetini
Mesala sen şuan bu yorumu hem duyar kasmak için hemde sırf yorum atmak için attın buraya bu forumda en gereksiz konulardan kaçınan ve spam yorumları reportlayan en duyarlı kişiyimdir bence ben bu konuyu ciddi cevaplar için açtım. Ama belliki sen standart yorumunu bu tür konulara okumadan yazıyorsun harikasın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ya bak ban yiyeceğin zaman belli değil 1 saattede yersin 1 yıldada

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lazzysharp 10.8 ile komple banlarken 10.9 ile banlamamaya başladı sanki tekrar 10.7 'deki gibi gibi mesala 1 günde banlıyodu fakat forumdan 1 arkadaştan edindiğim bilgiye göre 4 gündür banlanmıyor. (Dereceli oynuyor.) Riot ac'yi gevşetmiş olabilir.

Geçmişe göre değil sadece 10.9 yaması itibari ile kullananların yorumlarını bekliyorum.

Konuya gereksiz yorum yazacak veya duyar kasmak için yorum yazacak varsa bi zahmet yazmadan çıksın ciddi cevaplar bekliyoruz.
bigli için saol bende elimden geleni yapayım

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
az az kullandırmaya baslattılar galıba cılkını cıkarmadan takılın dıyorlar :D

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
az az kullandırmaya baslattılar galıba cılkını cıkarmadan takılın dıyorlar :D
Tam olarak öyle değil ama yakın :D yani kapatalım açsınlar nasıl olsa diğer patch'de bir ban dalgası daha açarız nasıl olsa her seferinde başka hesaplarla devam ediyolar oyun oynanıyor ve bırakmıyolar :)

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
2 gün oldu hala temiz önceden geçe açtığımda öğle saatlerinde banlı oluyordu.

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşımla kullandığım bi hesap var 2 aydır ban yemedi çar ama girdiğim diğer hesaplar 1 hafta içinde ban yedi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
5 günden fazla bir süredir ana hesabımda kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şey olmadı, Ezvade'yi bazen gizleyip kapatıyorum, sadece yasaklanmayacağını gizleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...