Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
yanlış anlamasınlar ama her ne kadar cfg varsa forumda hepsini denedim orjinal hali daha iyi ireliayı bende begenmemıstım windsharp ireliası o kadar harikaydı ki eğer oyun taşımak istiyorsan configleri sil bi kac ayar yapman gerekıyo scde onları yap yapmsan da olur ama öyle dene cünkü configsiz hali daha iyiben LBReborn irelia oynuyorum bir challenger config i buldu sistede oyuna giriyorum script i injetc ediyorum sonra script loader kısmından LBReborn AIO yu seçiyorum fakat hiç düzgün adam alamıyorum ben bir defa konu açtım LBReborn irelia güzel oluyormu diye herkes mükemmel böyle kombolar yok bildiğin challenger oluyorsun takımı taşıyorsun felan yazmışlardı ama hiç öyle değil anlamadım benmi yalnış bir ayar yapıyorum acaba söylermisiniz lütfen?
hangi ayarları yapacamyanlış anlamasınlar ama her ne kadar cfg varsa forumda hepsini denedim orjinal hali daha iyi ireliayı bende begenmemıstım windsharp ireliası o kadar harikaydı ki eğer oyun taşımak istiyorsan configleri sil bi kac ayar yapman gerekıyo scde onları yap yapmsan da olur ama öyle dene cünkü configsiz hali daha iyi
configi sildikten sonra lole giriş yap irelia karakterini secip ant moduna gir orda e nin mesela hangi menzilden atıcagı var 1000 yapabilirsin ya da nasıl istiyorsan artık sonra eeq var ya da eqe var onları ayarlayabilirsin kendine göre only marked yazıyor ekranında A tuşuna basarak onu aktif hale getir farmları güzel alıyor önermem bu şekildedir iyi forumlar dilerim.hangi ayarları yapacam
adama dalarken sadece e atması icin shift basılı tut irelia ayarlarından kombo kısımna gel use q use w use r kapat aynısını farm, harass için de yapabilirsinSadece E skilini scripte attırabiliyor muyuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?