Sion iyi oluyor mu? hiç denemedim ve saçma geliyor sionla taşıyabileceğimizi sanmıyorumEQ Exploit ya da Q Exploit yazar zaten ingilizcen olmamasına karşın bunu çevirmek gerekirse EQ ya da Q açığını kullan gibi bir şey bunu off yap ya da close yap hile menüsünü bilmiyorum bir toir alternatifi ve ben kullanmıyorum kullanılmasını da tercih etmem ban dalgasında alayınız gider gibi öte yandan SC ile oynuyorsun zaten ban yiyeceksin eğlenmeye bak al yoneyi , kogmawı , özellikle sion , ve yasuo gibi bug'lu karakterleri ve eğlenmeye bak ciddiyim kasma bu kadar
normalde adc lerle ztn eglenmeye bakıyorum ama gittigi yere kadar gitsin istiyom hazır hile ud iken yasuo nunki baya açık bi şekilde ben sc yim diyor reportdan ban yemeyim varsın dalga bana ban atsın kralEQ Exploit ya da Q Exploit yazar zaten ingilizcen olmamasına karşın bunu çevirmek gerekirse EQ ya da Q açığını kullan gibi bir şey bunu off yap ya da close yap hile menüsünü bilmiyorum bir toir alternatifi ve ben kullanmıyorum kullanılmasını da tercih etmem ban dalgasında alayınız gider gibi öte yandan SC ile oynuyorsun zaten ban yiyeceksin eğlenmeye bak al yoneyi , kogmawı , özellikle sion , ve yasuo gibi bug'lu karakterleri ve eğlenmeye bak ciddiyim kasma bu kadar
evet k tusuna bas kapaniyordodge atmayı kapatmak mümkünmü acaba çok belli ediyor hileyi
Post automatically merged:
dodge atmayı kapatmak mümkünmü acaba çok belli ediyor hileyi
Default config ile cha config arasinda hangisini tercih edersiniz?cha config defauld yasuo. efsane oynuyor. youtubede videolarım da var sc yasuo ile
aynı şeyi bende yaşıyorum şuan heralde güncellemedn dolayıben o donma sorununu jinxte yaşadım 2 3 kere donuncada oyundan atıyordu
bi arkadaş demiş başlarda kapa sonlarda açarsan anlamaz kimselpreborn yasuo güzel olur ama sc olduğun belli olur rüzgarı beklemeden atıyor çünkü
evet sanırım k tuşuydu tam hatırlamıyorumdodge atmayı kapatmak mümkünmü acaba çok belli ediyor hileyi
Post automatically merged:
dodge atmayı kapatmak mümkünmü acaba çok belli ediyor hileyi
eyvallah knk denerim k tuşunuevet sanırım k tuşuydu tam hatırlamıyorum
knk onu sc ayarlarından kapata biliyorsunlpreborn yasuo güzel olur ama sc olduğun belli olur rüzgarı beklemeden atıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?