Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Bu sorunu Discord'da Moderatör arkadaşlara dm atarak çözebilirsin. Nadir olan bir şeyBeyler Anlayamadım LBReborn u injetc ediyorum oyuna giriyorum bip sesi geldiğinde oyundan atıyor bu sadece yasuo da oluyor başka herolarda oyun dan atmıyor hile injetc olunca tek yasuo da var sebebi nedir
Dc'ye nasıl katılacam, sol üstten tıkalayınca linkin süresi bitmiş diyor ?Bu sorunu Discord'da Moderatör arkadaşlara dm atarak çözebilirsin. Nadir olan bir şey
Süresi bitmemiş gözüküyor. Moderatör arkadaşlar size buradan cevap verecektir.Dc'ye nasıl katılacam, sol üstten tıkalayınca linkin süresi bitmiş diyor ?
discord moderatörlerinin birinin adını atarmısınBu sorunu Discord'da Moderatör arkadaşlara dm atarak çözebilirsin. Nadir olan bir şey
dostum spam mesaj atma daha onaylı üye bile değilsin hileyi nasıl kullanıyorsun azıcık zeki olun yabende sorun yok aslında. bilmiyorum senden kaynaklı olabilir mi? tavsiyem silip baştan kur. C:/ deki dosya konumundan da sil
dostum çizgileri kapatması sence işe yarar mı çünkü yasuoda 2 tane config var 2 adet sc aktif etmek için her türlü açması gerekiyor yaniMerhaba,
Bu gibi sorunlar bazen "çizgiler" kısmı ile ilgili sorun yaratabiliyor.
Geçmişte de bu tarz durumlarla karşı karşıya kalındı.
Train mod üzerinde oyuna farklı bir karakterle girip, ardından çizgileri kapatarak denemeni tavsiye edeceğim.
Eğer işlemden fayda sağlarsan geri dönüş sağlayabilirsin.
İyi forumlar dilerim.
Bu hatayla hiç karşılaşmadım. başkalarının fikrini sorabilirsinBeyler Anlayamadım LBReborn u injetc ediyorum oyuna giriyorum bip sesi geldiğinde oyundan atıyor bu sadece yasuo da oluyor başka herolarda oyun dan atmıyor hile injetc olunca tek yasuo da var sebebi nedir
Çizgiler Nasıl KapatılıyorMerhaba,
Bu gibi sorunlar bazen "çizgiler" kısmı ile ilgili sorun yaratabiliyor.
Geçmişte de bu tarz durumlarla karşı karşıya kalındı.
Train mod üzerinde oyuna farklı bir karakterle girip, ardından çizgileri kapatarak denemeni tavsiye edeceğim.
Eğer işlemden fayda sağlarsan geri dönüş sağlayabilirsin.
İyi forumlar dilerim.
f7Çizgiler Nasıl Kapatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?