Çözüldü League Client belleğin tamamını kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben bunu riot desteğe ilettim belki yaşayan vardır diye buraya da yazıyorum bazı maçlar oyun ortasında normalde max 700 mb sabit kullanan client aniden belleğin tamamını kullanmaya başlıyor ve haliyle oyun kitleniyor
görev yöneticisinde disk ve bellek %99 oluyor bunu yabancı sitelerde insanların en son ruh dövüşçüsü etkinliğinde yaşadığını buldum güncel olarak forumda birisi yaşadığını ve 12 gb kullandığını söylemiş ama desteğin biri "o olur öyle" diyip çözüldü olarak işaretleyip geçmiş yaşayan birisi var mı bu tür bir bellek sızıntısı

Çözüm
1- Aygıt sürücülerinizi güncelleyiniz. Bozuk veya güncel olmayan sürücüler bellek sızıntılarına neden olabilir. Bilgisayarınızda sürücülerin en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olunuz.
2- Oyun güncellemesinden kaynaklanan bir sorun olabilir.
3- Oyun oynarken arka planda çalışan programları kapatınız.
4- Tam kapsamlı bir vürüs taraması yapınız Oyun dosyalarına vürüs bulaşmış olabilir.
5- Pc temiz bir format attıktan sonra aygıt sürücülerinizi güncelleyiniz ve aynı sorunun var olup olmadığını tekrar kontrol ediniz.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
1- Aygıt sürücülerinizi güncelleyiniz. Bozuk veya güncel olmayan sürücüler bellek sızıntılarına neden olabilir. Bilgisayarınızda sürücülerin en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olunuz.
2- Oyun güncellemesinden kaynaklanan bir sorun olabilir.
3- Oyun oynarken arka planda çalışan programları kapatınız.
4- Tam kapsamlı bir vürüs taraması yapınız Oyun dosyalarına vürüs bulaşmış olabilir.
5- Pc temiz bir format attıktan sonra aygıt sürücülerinizi güncelleyiniz ve aynı sorunun var olup olmadığını tekrar kontrol ediniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...