League of legend LazyScript unhandled Exeption pls help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Unhandled Exception: System.ComponentModel.Win32Exception: The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zB_oOt9jgw0JLlHUxingMjwXbn9RAw2udtw==(MethodBase #=zhEfKOOg=, Boolean #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgsOIk17XyVbkBbSB1YpZXWD8gTNMcPT74T2q8V30YfIS(#=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4= #=zhEfKOOg=, #=qhJawLeHEn41n1o4Hta_iHfi_xhhJpJ0vZDqo9l0Ylfs= #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zkLgRrMDGuXOIxVWrQ8rv0UKXXoIMdM8VFQ==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=z5GoHKNXrTusOP9bn1YdFG1zUVKrCkqXj_w==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUsLF5V1pswumym1iCm4tcdE=(Object #=zhEfKOOg=, UInt32 #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zV6tcQKmMLEmFrB0fgL5bnutfPAIV()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUJ5RfiNFl06HC98VHUmZChC5jUbWTrorl2HDJ_M=(Object[] #=zhEfKOOg=, Type[] #=zIdtM1ng=, Type[] #=zhK11a4U=, Object[] #=zaox2J$M=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zg2Q4e5S0E4FVGBNy02jYFDoiWRktdnIFEQRPZ0U=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=, Type[] #=zaox2J$M=, Type[] #=zArHSWEo=, Object[] #=zJ2YfXnw=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zmP5SDXwnJK9pyx0E7$U1HhU=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgabED82ediEyCUC4250DbZg=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=z27aCrtMQnBd53_vfRA==.#=z_XzUPYNqCWVnJ90iPqH2H8E=.#=zEI1iXOTP5HGLGimG4w==()
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
right-click on the executable, then run as administrator. if it doesn't work try using it from scratch as if you never used it. Hope this helps

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Check if the drives are ok, disable windows defender, disable the firewall, and run as an administrator

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
эта информация была очень полезной

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...