16 Haz 2019 #1 I am Alex Alex Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 Tepki puanı 50 Ödüller 7 Yaş 28 7 HİZMET YILI Selamun alykum beyler , lutfen bana yardim edin scricpt calisiyor guzel ellerinize saglik , yalniz scricptde dodge mecahinc ve sonradan databaseden add yaptigimiz scriptler calismiyor yalnizca scripitin kendi onderdigi script calisiyor lutfen yardim edin
Selamun alykum beyler , lutfen bana yardim edin scricpt calisiyor guzel ellerinize saglik , yalniz scricptde dodge mecahinc ve sonradan databaseden add yaptigimiz scriptler calismiyor yalnizca scripitin kendi onderdigi script calisiyor lutfen yardim edin
16 Haz 2019 #2 cemyuksel007 C Üye Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 27 6 HİZMET YILI çalışan script varsa link atarsan bizde nasiplenelim
16 Haz 2019 #3 DarbeliZ1mpara D Süper Üye Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 627 Çözümler 5 Tepki puanı 175 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap databasedeki bütün çalışan scriptler var herolarda aynı şekilde sadece thresh eksik onuda ekleyin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap databasedeki bütün çalışan scriptler var herolarda aynı şekilde sadece thresh eksik onuda ekleyin