- Moderatör
-
teşekkürler dostum hem bilmeyenler için hem de metayı takip edenler için güzel bir konu olduğunu düşünüyorumİşimize yarar hatta gerekli birşey oyunda sc acıkken ne oynayacagını bilemeyenler için yardımcı olacaktır
eyvallah kardeşim teşekkürler güzel yorumun içinLoL'ün üstadı yine emek kokan bir konu paylaşmış eline sağlık
teşekkürler yorumun için kankamHangi karakterin nerede oynanıcağını bilmeyenler için güzel bir tier list olmuş ellerine sağlık
teşekkürler önerin ve yorumun için kankam elbette her yama geldiğinde güncel olarak konu açıcam tekrar tekrar dediğin gibi tüm forum için hem verim alınır hem de öğretici içerik gibi olur diye düşünüyorumHocam ama gayet iyi olmuş yama takibi yapmaktansa daha iyi bi yol elinize sağlık eğer her yamada yaparsan bu çalışmayı tüm forumun verim alacağına inanıyorum
teşekkürlerbilgi için eyv
teşekkür ederimgüzel paylaşım eline sağlık
tier list her koridor için hazırlanmış bir tier listtir kankam kassadin gayet güzel bir şekilde hem taşıyor hem de tekliyor bu metadasanırım tier list lanein kendisi için genel oyun olarak değil çünkü kassadin bu metada kimseyi tekleyemez
teşekkür ederim güzel yorumun için ama bunun scriptle bir alakası yok ki kanka okumuyor musun başta yazdığımıgerçekten,sen bu işi yapiyorsun bu script için gerçekten çok emek harcadın.ellerine sağlık
yeni başlayanlar için iyiSelamlar, ilk öncelikle bunun scriptle bir alakası yoktur. Bu tamamen lol'de 13.1 yamasında ki tier list'i hazırladığım bir konudur. Bunu belirteyim de sonra scriptle alakalı olmadığı anlaşılsın. Tier list'te ki şampiyonlar şu an ki lol'ün güncel yamasında ki şampiyonları içerecek S+tier, S tier, A tier, B tier şeklinde sıralanıp görsel halinde koyulacaktır, en doğru şekilde koymaya çalışacağım. Eğer siz de beğenirseniz yorumlarda yazmayı unutmayın işimize yarar/yaramaz tarzında yorumlar yapabilirsiniz yanında da görüşlerinizi, fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur bu tier list'i sürekli olarak güncel tutmak istiyorum gelecek yamalarda şimdi tier list'e geçiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 83952
Ekli dosyayı görüntüle 83953
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Ekli dosyayı görüntüle 83955
Ekli dosyayı görüntüle 83956
Ekli dosyayı görüntüle 83957
Ekli dosyayı görüntüle 83961
Ekli dosyayı görüntüle 83962
Ekli dosyayı görüntüle 83963
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83958
Ekli dosyayı görüntüle 83965
Ekli dosyayı görüntüle 83966
Ekli dosyayı görüntüle 83967
Ekli dosyayı görüntüle 83968
Ekli dosyayı görüntüle 83959
Ekli dosyayı görüntüle 83969
Ekli dosyayı görüntüle 83970
Ekli dosyayı görüntüle 83971
Ekli dosyayı görüntüle 83972
Ekli dosyayı görüntüle 83960
Ekli dosyayı görüntüle 83973
Ekli dosyayı görüntüle 83974
Ekli dosyayı görüntüle 83975
Ekli dosyayı görüntüle 83976
görüşünü paylaştığın için teşekkür ederim yorumun için de 13.1 de cassi'nin tier'ı bu şekilde yer almış demek ki ya fazla tercih edilmiyor ya da win olayı düşük çarla bir daha ki yamada bakacağız artıkçok güzel olmuş fakat gözüme çarpan bi detay vardı cassi midde b tier olmak yerine a+ olabilirmiş çünkü çok oynanmadığını düşünüyorum oynayanlarda çok güçlü bir etki yaratıyor oyunda
harbiden rework yaradı jax'a o u yu açınca bir de 2 kez vurmaya çektiler bi de ap si tek atıyo resmen çok tatlı olduJax main olarak konuşuyorum çok sevindim bu listede yer alınmasına artık gerçekten charın hakkını verdiler
Ap'sini pek oynamam zevkime göre diyebilirim ama bundan sonra oynicağim kesingörüşünü paylaştığın için teşekkür ederim yorumun için de 13.1 de cassi'nin tier'ı bu şekilde yer almış demek ki ya fazla tercih edilmiyor ya da win olayı düşük çarla bir daha ki yamada bakacağız artık
harbiden rework yaradı jax'a o u yu açınca bir de 2 kez vurmaya çektiler bi de ap si tek atıyo resmen çok tatlı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?