Uzman Üye
Çok eskıden parayla aldıgım lol hılesı var ıstersenız discord salabılırımsc olduğunu aşırı derecede belli ediyorsun en kısa sürede perma banned yersin brocum (link var mı ?)
bence jhini belli etmiyor kalistayı da fakat ezreal baya belli oluyor uzun menzilli karakterler alınca ve evade açınca sc belli eder kendini uzun menzilli de belli eder dedim çünkü 2 menzilde kalınca sc ikisine birden skill atmaya başlıyor o da belli ediyorsc olduğunu aşırı derecede belli ediyorsun en kısa sürede perma banned yersin brocum (link var mı ?)
kanka verirmisin dc niÇok eskıden parayla aldıgım lol hılesı var ıstersenız discord salabılırım
Dostum 50 Maç Attım Suan 2 Haftada Hala Devammmsc olduğunu aşırı derecede belli ediyorsun en kısa sürede perma banned yersin brocum (link var mı ?)
Bende ricalarımı iletiyorum evet kullandıkca ne kadar çöp olduğunu anlamış bulundum bedava olduğu için süresi bitene kadar devam sonra lsHer videonda tekrar ve tekrar o evade'in berbatlığını ve champ'ların logic'lerinin kötürümlüğünü orbwalker'ın parkinson hastalığını yüzüme vurduğun için teşekkürlerimi sunuyorum.
Yani F/P Bir ürün evade konusunda kısmen değilim bazı şeylerı manuel olarak yapmamı gerektiriyortoirden memnun msun ?
Ls de rat atıyor hocam pek bulaşmayın bence.Dostum 50 Maç Attım Suan 2 Haftada Hala Devammm
Bende ricalarımı iletiyorum evet kullandıkca ne kadar çöp olduğunu anlamış bulundum bedava olduğu için süresi bitene kadar devam sonra ls
Yani F/P Bir ürün evade konusunda kısmen değilim bazı şeylerı manuel olarak yapmamı gerektiriyor
Önerebiliceğin bir yazılım var mı çünkü piyasa tekelleşmeye doğru gidiyorLs de rat atıyor hocam pek bulaşmayın bence.
Priv'ler dışında yok hocam maalesef onlarada ulaşmanız için invite gerekiyor.Önerebiliceğin bir yazılım var mı çünkü piyasa tekelleşmeye doğru gidiyor
Toiri nereden aldın acabaÖnerebiliceğin bir yazılım var mı çünkü piyasa tekelleşmeye doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?