League Of Legends 14.24 Scirpt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar RİOT Games'e actığım savaşta an itibari ile 41W 10L Gümüş 2 Elosundayım TOİR kullanmaktayım piyasaya göre kötü bir script fakat iş görüyor bu oyunların videoları cekip youtube yüklüyorum eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

♥Crayz Girl♥
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sc olduğunu aşırı derecede belli ediyorsun en kısa sürede perma banned yersin brocum (link var mı ?)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sc olduğunu aşırı derecede belli ediyorsun en kısa sürede perma banned yersin brocum (link var mı ?)
bence jhini belli etmiyor kalistayı da fakat ezreal baya belli oluyor uzun menzilli karakterler alınca ve evade açınca sc belli eder kendini uzun menzilli de belli eder dedim çünkü 2 menzilde kalınca sc ikisine birden skill atmaya başlıyor o da belli ediyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her videonda tekrar ve tekrar o evade'in berbatlığını ve champ'ların logic'lerinin kötürümlüğünü orbwalker'ın parkinson hastalığını yüzüme vurduğun için teşekkürlerimi sunuyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum 50 Maç Attım Suan 2 Haftada Hala Devammm

Her videonda tekrar ve tekrar o evade'in berbatlığını ve champ'ların logic'lerinin kötürümlüğünü orbwalker'ın parkinson hastalığını yüzüme vurduğun için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bende ricalarımı iletiyorum evet kullandıkca ne kadar çöp olduğunu anlamış bulundum bedava olduğu için süresi bitene kadar devam sonra ls

toirden memnun msun ?
Yani F/P Bir ürün evade konusunda kısmen değilim bazı şeylerı manuel olarak yapmamı gerektiriyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum 50 Maç Attım Suan 2 Haftada Hala Devammm

Bende ricalarımı iletiyorum evet kullandıkca ne kadar çöp olduğunu anlamış bulundum bedava olduğu için süresi bitene kadar devam sonra ls

Yani F/P Bir ürün evade konusunda kısmen değilim bazı şeylerı manuel olarak yapmamı gerektiriyor
Ls de rat atıyor hocam pek bulaşmayın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...