- Yasaklandı
Üye
Merhaba arkadaşlar daha önceki scriptlerimi sevdiğinzi ve özlediğinizi düşündüm proje'yi 6.11'e reworkladımm...
Script Sahibi yazarı : PratikHack
Script hangi hero'da geçerli : Yasuo
Hangi Tarih'te çıktı : 12.06.2016 [Patch 6.11] Güncedir.
Özellikler :
Dediğim gibi sadece Rework'tur yenileme eski hile ile aynı özellikler sürümünü güncelldim artık çalışıyor..
+1 Maç Orta seviye botlar ile maç yapılmıştır deneme amaçlı 28 DK'de harika bir performans sergilemiştir hile.
İndirme Linki :
Virüs kontorl :
Script Sahibi yazarı : PratikHack
Script hangi hero'da geçerli : Yasuo
Hangi Tarih'te çıktı : 12.06.2016 [Patch 6.11] Güncedir.
Özellikler :
- Otomatik Dalma [Low HP açıksa. Canı az kesebilceği hedeflere Otomatik Saldırır]
- Auto Focus [En kolay kimi kesip aradan çıkabilicekse o Şampiyona doğru yönelip otomatik kombo yapar]
- Dürtme [Küçük ve hızlı şekilde skiller atıp E ile uzaklaşarak rakibi dürtmüş ve hasar almadan kaçmış olur]
- Auto Wall [ otomatik olarak gelen Skillere W basar. ve Kalkan atar yani ADC türü şampiyonlardan hasar almaz ]
- Kill Steall [ Baş harflerinden anlaşılcağı üzere KS demek zaten. KS 'nin anlamını biliyorsunuz. ]
- Smart Combo [ Dürtme gibi ancak biraz daha kombo atarak saldırıyor ]
- Son Vuruş [Last Hit] ( Minyon - Orman yaratıkları - Baron - Gelişmiş Yampiri yengeç - ve Ejderha yaratıkları Dahil )
- Wall [ Skill yani yeteneklerinin Range alanlarını gösteriyor ]
- Combo [ varsa tutuştur-yavaşlatma vb. Basıp Rakibe kafa göz dalıyor Ayırt etmeden güzelinden bir kombo yapıyor. ]
Dediğim gibi sadece Rework'tur yenileme eski hile ile aynı özellikler sürümünü güncelldim artık çalışıyor..
+1 Maç Orta seviye botlar ile maç yapılmıştır deneme amaçlı 28 DK'de harika bir performans sergilemiştir hile.
Video :
Hile hakkında detaylı bilgi nasıl kullanılır vb. tüm şeyler Klasörün içindedir.
İndirme Linki :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Virüs kontorl :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap