Zoom hack script'te var zaten onaylı üye olup kullanabilirsinizmerhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
sadece kontrol edilebilirmerhaba, kare bir ekran kullandığım için, doğal olarak dikdörtgen kullanıcılardan daha düşük bir görüş açısına sahibim, bu yüzden bunu telafi etmek için yakınlaştırma aracını kullanıyordum, ancak lol 64 bit'e geçtiğinden beri benim için çalışmıyor. bunun 64 bit sürümünü nerede bulabilirim?
50 mesaja ulaştığın zaman 1-2 saat içerisinde onaylı üye oluyorsun burdada var her türli hack banda yok kullanıyorum kendimmerhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
wsrebornde var ayrıca forumda kategorilerde 64 bit olanı da mevcut.merhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
ztn weserebornda var yamerhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
hocam zahmet olmazsa linkini atarbilir misinforumda x64 zoom var.
hocam peki wsreborn un ban riski varmı ? benim eski kullandığımı 2 yıldır kullanıyorum hiç ban uyarı vs yememiştimztn weserebornda var ya
foruma bak bulabilirsinmerhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
zoom hack forumdaki sc de var zaten ordan kullanabilirsinmerhaba kare ekran kullandığım için doğal olarak dikdörtgen kullanıcılarından daha az bir görüş açım oluyor bende bunu telafi etmek için zoom tool kullanıyordum fakat lol 64 bite geçtiğinden beri bendeki çalışmıyor. bunun 64 bit olanını nereden bulabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?