25 Eki 2023 #1 kaiteNN Uzman Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 215 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 24 5 HİZMET YILI oyunun ortasında bu hatayı verdi giriş yaparken bunu veriyor güncelleme gelmiş çık gir yapınca güncelledim gene aynısını dedi ban yesem 3. parti yazılım falan der bunun nedeni bakım olmasımıdır acaba Teşekkürler...
oyunun ortasında bu hatayı verdi giriş yaparken bunu veriyor güncelleme gelmiş çık gir yapınca güncelledim gene aynısını dedi ban yesem 3. parti yazılım falan der bunun nedeni bakım olmasımıdır acaba Teşekkürler...
Çözüm Jasoelys 25 Eki 2023 Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin.
Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin.
25 Eki 2023 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin. Son düzenleme: 25 Eki 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin.
25 Eki 2023 Konuyu başlatan #3 kaiteNN Uzman Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 215 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 24 5 HİZMET YILI oyunda bakım varmış şimdi girdim düzeldi teşekkürler Jasoelys' Alıntı: Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıklayın ... Moderatörün son düzenlenenleri: 25 Eki 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
oyunda bakım varmış şimdi girdim düzeldi teşekkürler Jasoelys' Alıntı: Riot Games’in sunucularını kontrol edin. League of Legends Onarımı gerçekleştirin. Modemi resetleyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Ağ ayarlarınızı güncelleyin. Farklı bir ağ ile giriş yapmayı deneyin. Genişletmek için tıklayın ...