Onaylı Üye
Her oyun biter LoL bitmez
sana katılmıyorum adamlar oyuna sürekli yeni sistemler ekliyorlar kalan oyuncuda bundan dolayı oyunda duruyor sıkılmıyor çok biterse tekrardan istemciyle birlikte herşeyi yenileyip servis ederler script olayıda 3 4 sene görmeyiz hemLol bitiş dönemine çoktan girdi. Geri dönüşü zor artık. Ve Valorant'ın yükselişiyle gözdende çıkmış durumda diye düşünüyorum. 2-3 yıla belki daha erken bir süreçte bile bitebilir ama kesin bitecek benim gözümde. Oynayanların %90'ı başka oyun yok diye oynuyordur.
Hocam istemci yenilenince 4 yıl Script hiç olmayacağını mı sanıyorsunuz? Valorant'da 2-3 yıllık ama A'dan Z'ye hilesi var. Ekliyorlar eklemesine de oyuna yeni oyuncu gelmiyor ve yapılan güncellemeler yeni falan da artık eskisi kadar özenle yapmıyorlar.sana katılmıyorum adamlar oyuna sürekli yeni sistemler ekliyorlar kalan oyuncuda bundan dolayı oyunda duruyor sıkılmıyor çok biterse tekrardan istemciyle birlikte herşeyi yenileyip servis ederler script olayıda 3 4 sene görmeyiz hem
Sonuna kadar haklısın valla kendileri kaybediyor tencen riotu satın aldığından beri dogrdu duzgun gitmiyor hiç birseyHocam istemci yenilenince 4 yıl Script hiç olmayacağını mı sanıyorsunuz? Valorant'da 2-3 yıllık ama A'dan Z'ye hilesi var. Ekliyorlar eklemesine de oyuna yeni oyuncu gelmiyor ve yapılan güncellemeler yeni falan da artık eskisi kadar özenle yapmıyorlar.
bencede valorant üzerinde duruyolar bence kötü bi şey lolün bi geçmişi var yani eski oyncular bile tekrar yükleyip başlayabiliyo oyuna bence böyle oyuncularını kaybetmemesi gerekiyo riotunriot da iyice lolü saldı sc ler ban yemiyor sadece kostüm çıkarıyorlar oyun wolfteama döndü resmen![]()
biter kanka lolde biterHer oyun biter LoL bitmez
lol gibi bi oyun hariot da iyice lolü saldı sc ler ban yemiyor sadece kostüm çıkarıyorlar oyun wolfteama döndü resmen![]()
Şuan bile 2 dakika oyun buluyor hala cok oynayani varbiter kanka lolde biter