Lee sin için en uygun config Challanger config zaten fazla config yok 2 tane var diye biliyorumArkadaşlar Merhabalar ben lee sin mainim hileyide yeni kullanmaya başladım ama challenger config olsun vs lee sin için insec atma olayı farklı bazen saçmalayabiliyor öneri configlerinizi bekliyorum dediğim gibi genelde lee sin oynuyorum
Ya reis t biliyorsun ki insec tuşu t ye bastığım anda çar kendi kendine totem w yapıyor alakasız bir şekildeLee sin için en uygun config Challanger config zaten fazla config yok 2 tane var diye biliyorum
Dostum onu kendine göre tuşları ve totem tuşunu ayarlaman gerekiyor.Ya reis t biliyorsun ki insec tuşu t ye bastığım anda çar kendi kendine totem w yapıyor alakasız bir şekilde
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/challanger cfg nerden indiriliyor
Sitede arama bölümüne yazarsan karşına çıkacaktır iyi forumlar.challanger cfg nerden indiriliyor
nasıl denediysen merak ediyorumkanka en iyi config challenger diğerini denemedim ama istersen onu dene bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?