League Of Legends Critical Eror

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 4 gün önce microsoft azure üzerinden vds server açtım. Aslında bu serverı league of legends oyununda bot hesap kasmak için kurdum ama oyuna girdiğinde critical eror diye bir hata veriyor. İnternette araştırdım ama bir çok yöntem denedim olmadı. Çoğunda defender ı kapayın antivürüs programı varsa kapayın gibi şeyler diyor. Ancak defender ve windowsun antivürüs programı kapalı. Acaba bu serverlarda farklı bir koruma ya da antivürüs programı mı var. Ya da serverın bir özelliği ile mi çakışıyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim 4 gündür bu hata ile uğraşıyorum ama bulamıyorum. İyi forumlar dilerim :). (Hata ile ilgili resim ektedir)

f6c3b01bc28832637c99686a76299617.jpg

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Muhtemelen VDS desteklemiyor yapabileceğiniz bir şey yok bu portlarla alakalıdır.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Değiştirebilme şansım yok mu acaba. Server aldık ama işimize yaramadı. Farklı bir yol var mı biliyor musun ?
Maalesef bilmiyorum fakat baya önce bu şekilde birisi konu açmıştı yine vdste lol oynamak içindi o da çözememişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...