League of Legends Duo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 4 günlük bir karantinaya girdik. Öncelikle tek temennim ülke olarak sağlığımıza ve hijyenimize dikkat edip şu virüsten bir an önce kurtulmaktır.. Bu 4 günlük karantina içinde kendime Lolde sürekli online olan, Sohbeti muhabbeti güzel olan, Oyun oynarken aynı zamandada da konuşup dertleşeceğim Plat-Dia arası bir duo arıyorum :D Yok mu Smurfçu arkadaşlar ahahahaha :))

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hileli birilerini mi arıyorsun dostum ?

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hilesiz oyun zaten oynanmaz

konoha
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 4 günlük bir karantinaya girdik. Öncelikle tek temennim ülke olarak sağlığımıza ve hijyenimize dikkat edip şu virüsten bir an önce kurtulmaktır.. Bu 4 günlük karantina içinde kendime Lolde sürekli online olan, Sohbeti muhabbeti güzel olan, Oyun oynarken aynı zamandada da konuşup dertleşeceğim Plat-Dia arası bir duo arıyorum :D Yok mu Smurfçu arkadaşlar ahahahaha :))
tr ise ekle plat eloyum Kyubi

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oluryorda dostum şu sıralar çok fazla ban atılıyor ana hesabında kullanma 1 gün içersinde direk ban yiyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bana mı soruyorsun dostum bana soruyorsan normalde (Scriptsiz plat 2 dia 3 arası gidip geliyorum) Hileyle maks dia 1 e kadar çıkabildim sadece eğlendiğim için boş hesaplarda kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...