League of Legends Duo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "steveehook, yayın: 1924682, üye: 1491877"]
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 4 günlük bir karantinaya girdik. Öncelikle tek temennim ülke olarak sağlığımıza ve hijyenimize dikkat edip şu virüsten bir an önce kurtulmaktır.. Bu 4 günlük karantina içinde kendime Lolde sürekli online olan, Sohbeti muhabbeti güzel olan, Oyun oynarken aynı zamandada da konuşup dertleşeceğim Plat-Dia arası bir duo arıyorum : D Yok mu Smurfçu arkadaşlar ahahahaha :))
[/ALINTI]
Dikkatli oynayin.Ban yedi 2 hesabim.Umrumda degil zaten alti ustu oyun zaten.Dikkat edin.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
neden hile açılmasınki bi sorunmu var ?
Post automatically merged:

neden hile açılmasınki bi sorunmu var ?????
Hile açmamamın sebebi şuanda aşırı derecede ban atılıyor hesap problem değil ama bilerek de ban yemek saçmalık geliyor en azından düzeldiğinde kullanırım

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 4 günlük bir karantinaya girdik. Öncelikle tek temennim ülke olarak sağlığımıza ve hijyenimize dikkat edip şu virüsten bir an önce kurtulmaktır.. Bu 4 günlük karantina içinde kendime Lolde sürekli online olan, Sohbeti muhabbeti güzel olan, Oyun oynarken aynı zamandada da konuşup dertleşeceğim Plat-Dia arası bir duo arıyorum :D Yok mu Smurfçu arkadaşlar ahahahaha :))
TristeSarrador, brasil

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hileli birilerini mi arıyorsun dostum ? tam aradıgın yerdesın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...