League of Legends E spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba. Lol'ü yaklaşık 4 senedir oynuyorum. EUW sunucusunda Master seviyesindeyim. E-spor kariyerine başlamayı düşünüyorum. Adımı duyurmak için Akademi takımları gibi takımlara mı katılmalıyım yoksa Twitch gibi bir sosyal medya hesabında kendimi tanıtabilirmiyim? Bu konu hakkında bir bilginiz, tecrübeniz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle başarından dolayı seni kutlar ve tebrik ederim.
Umuyorum başarıların daim olur.

Gelelim bahsetmiş olduğun konuya;

Twitch mecrası şu an için fazla kalabalık ve oturmuş bir düzene sahip. Bu yüzden kendini tanıtman ve buralarda yükselmen ne yazık ki 2022 yılı itibari ile epey zorlu olacaktır.
Bilinen ve tanınan yayıncıların ekiplerinde (Elwind gibi) boy göstererek kendini tanıtma fırsatın bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

Diğer konuya gelecek olursak kısa ve öz bir şekilde Akademi takımları şu an yetiştirmek üzere başarılı genç oyuncular arıyor.
Bu yaş aralığı genel olarak 14-16 bandında.
Eğer yaşının yakın olduğunu ve başarılı olabileceğini düşünüyorsan EUW Master peak yerine bunu biraz daha zorlayarak Chall 800-900 statüsüne çıkarabilirsen tanınman içten bile değil.

Konuyu çok dallandırmadan başarılarının devamını dilemekten başka söylenecek söz yok.
Kararlarının arkasında olmanı ve yapmak istediğin her ne var ise bunu sonuna kadar kovalamanı temenni ederim.

İyi bayramlar, iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba. Lol'ü yaklaşık 4 senedir oynuyorum. EUW sunucusunda Master seviyesindeyim. E-spor kariyerine başlamayı düşünüyorum. Adımı duyurmak için Akademi takımları gibi takımlara mı katılmalıyım yoksa Twitch gibi bir sosyal medya hesabında kendimi tanıtabilirmiyim? Bu konu hakkında bir bilginiz, tecrübeniz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim..
kendini insta tanıtırsan ve mater ve üstü olman lazım e spor için birazda sitelerde araştır bilgilen öyle daha rahat e spor takımana katılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
nickinin başına LFT yaz zaten master elodaysan illaki birileri seni görüp senle iletişime geçecektir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir de uzun zamandır düşündüğüm bir konu daha var. Acaba LoL'e vakitayırmak için geç mi kaldım. Sonuçta 12.Sezondayız ve bazı kişiler LoLünde yakında biticeğini söylüyor. Sizce LoL yerine başka bir oyunda Espor daha mı mantıklı olur?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka akademi takımlarına başvuru yap gerisi gelecek zaten yaş da çok önemli faktör

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba. Lol'ü yaklaşık 4 senedir oynuyorum. EUW sunucusunda Master seviyesindeyim. E-spor kariyerine başlamayı düşünüyorum. Adımı duyurmak için Akademi takımları gibi takımlara mı katılmalıyım yoksa Twitch gibi bir sosyal medya hesabında kendimi tanıtabilirmiyim? Bu konu hakkında bir bilginiz, tecrübeniz varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.
başarının devamını dilerim dostum ama bu twich yada takımla olacak şey değil
tw de yayın açsan büyümnen için reklam vs alman lazzım bütçen varsa tw yoksa takımlara yönel

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Akademi liglerinde yarışıp orda adını duyurduktan sonra yayıncılığa dönebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
crew veya beşiktaşın akadamesine girebilirsin holyphonix baya yardımcı oluyor tanınmaları konusunda

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I would recommend you to become known through a social network and then join a competitive team

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendini En iyi Twitch Gibi bi Camiyada Duyurursan Sonrası Sana Otomatik Olarak Geliyor Zaten Her İstediğin Gerçek Olur İyi Günler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lig derecen güzel twiçte yayın yaparak kendini gösterebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
twitch ile tanınman çok zor elonu biraz daha yükseltip akademi ligi düşünebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...