League of Legends flaglanma nedir? Neden sürekli ban yiyorsunuz?

Daha önce flaglandınız mı?

• Evet

Oy: 6 27.3%
  • Hayır

Oy: 16 72.7%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
League of Legends flaglanma nedir?

League of Legends'da flaglanma konusunda bilgi eksiklikleri var, sürekli konu açılıyor bu konuda sizlere açıklama yapma gereği duydum. Flaglanma dediğimiz şey bilgisayarınızın riot tarafından işaretlenmesi durumudur. İşaretli bilgisayardan girilen hesapları daha sıkı incelemeye alırlar. 10 raporda incelenme listesine düşüyorsanız 1 raporda düşersiniz. Bu hesabın daha önce ceza almaması fark etmez. Her flaglanma ayrı ayrıdır. Hile sebepli flaglanırsanız Küfür sebepli flaglanmazsınız. Örneğin benim bilgisayarım şuanda küfür sebepli flaglı en küçük küfürde 0 hesaba 14 gün yasak atıyor ama kışkırtma yapınca sorun olmuyor. 2. bilgisayarımsa kışkırtma sebepli flaglı flame atınca direk ban yedirtiyor fakat küfür edince sorun olmuyor.

Flaglandığınızı nasıl anlarsınız?
  • Yeni bir hesaba girdiniz hiç küfür etmeden sadece 1 oyunda sürekli kışkırtıcı yazılar yazdınız (Çok kötüsün, gang atmıyorsun, rezilsin, karşı ormancıya bak sana bak vb.) sohbet banı yemeden direk 14 gün yasaklanmışsanız. Rahatsız edici söylem sebebiyle flaglanmışsınızdır. (Bizzat yaşadım 0 açtığım hesap kışkırtma yaptığım oyundan çıkmamdan sadece 1 aram sonra 14 gün uzaklaştırma aldı.)
  • Script kullanıyorsunuz Örn. LpReborn undetected bir script fakat siz 3-4 oyun atıp ban yiyorsunuz. Bilgisayarınız hileden flaglanmıştır.

DETECTED HİLE KULLANIRSANIZ FLAGLENEBİLİRSİNİZ.

Flaglanmadan nasıl kurtulurum?
  • Format atmak. (Şahsi olarak denemedim fakat birçok kişi işe yaradığını söylüyor.)
  • Bilgisayar değiştirmek.
  • Zamanla düzgün şekilde oynayıp hiç yasaklanmayarak.

Rapor sistemindeki tüm çeşitlerden Flaglanabilirsiniz. Kendim daha önceden Rahatsız Edici Söylem, Küfür, Nefret Söylemi, AFK, Hile sebepli flaglandım.

Flaglanma halinde bazı cezalar daha erken uygulanır.
Rahatsız Edici Söylemler Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar.
Küfür / Hakaret sebepliFlaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar.
Kasten Oyundan Çıkmak / AFK Flaglanma durumunda direk en yüksek bekleme süresiyle cezalandırılıyorsunuz. Sırasıyla 5 dk, 15-20 dk bekleme süresi ardından 14 gün yasaklama. (Lp cezası ve otomatik mağlubiyet dahil.)
Bilerek Beslemek Aktif olarak bilinen bir cezası yok veya sık karşılaşılmıyor. (Lolün sitesinde ceza verildiği iddia edilmekte.)
Nefret Söylemi Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa bile aynı cezalar uygulanır.
Hile sebepliKalıcı yasaklanma. Flaglanma halinde undetected script kullansanız bile 2 3 oyunda banlanırsınız.
Rencide Edici Veya Uygunsuz AD İlk seferde isim değiştirme hakkı. Sonrasında kendileri nickinizi değiştiriyor. Pc flaglandıysa direk riot isminizi değiştiriyor hak tanımıyor. (Bu sistem değişmiş olabilir.)

Eksikleri, soru ve önerilerinizi lütfen belirtin konuyu aktif olarak takip etmekteyim.​

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
çok güzel bir konu olmuş yakında lpreborn kullanacağım ve flaglanmamaya dikkat edicem başka yolu yok ban yemek istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Peki script olarak banlamayı tam olarak nasıl anlayabılırz yenı hesap açıp bi süre sc ile oynamak mı ve ne kadar sürede ban yemezsek flaglanmamış oluruz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sağolasın kanka sayende dahada legit oynamaya calışıcam inşallah ban yemem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ana hesabımda her cezayı aldım ve şimdi 14 gün banlandım. dikkatli olmalıyım

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilgi için teşekkür ederim

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Feederlere hiç bir şey yapmıyorlar. Konu çok iyi olmuş eline sağlık.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Çok güzel açıklamışsın bi ara en ufak sebepten bile ban yiyordum sebebi buymuş öğrenmiş oldum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Flaglanma konusunda baya etkileyici bir bilgi olmuş. Teşekkürler benimde başıma gelmişti demek bundanmış.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çok sağol az önce flaglensiğimi fark ettim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pekii flaglenirsek bütün girdiğimiz lol hesaplarının script (windsharp) kullanmasakta banlanma ihtimali var mı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
uygunsuz ad kısmı değişmiş olabilir ilk nick banımda örneğin argo ırkçı veya tanrıyla dalge geçme tarzı nickler de 14 gün ban atıyor bilginiz olsun ondan sonra isim değiştirme hakkı veriyor

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ban yediğinde zamanı 1 ay boyunca hilesiz oynadım bile ban sonuç vermedi. Hileden nasıl ban yiyeceği hakkında ilk kez flaglama görüyorum Bu yüzden faydalı bir bilgi olmuş. Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
güzel taktik şimdi mantarla tek atan teemo jungle oynamaya gidiyorum hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...