Onaylı Üye
| Rahatsız Edici Söylemler | Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar. |
| Küfür / Hakaret sebepli | Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar. |
| Kasten Oyundan Çıkmak / AFK | Flaglanma durumunda direk en yüksek bekleme süresiyle cezalandırılıyorsunuz. Sırasıyla 5 dk, 15-20 dk bekleme süresi ardından 14 gün yasaklama. (Lp cezası ve otomatik mağlubiyet dahil.) |
| Bilerek Beslemek | Aktif olarak bilinen bir cezası yok veya sık karşılaşılmıyor. (Lolün sitesinde ceza verildiği iddia edilmekte.) |
| Nefret Söylemi | Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa bile aynı cezalar uygulanır. |
| Hile sebepli | Kalıcı yasaklanma. Flaglanma halinde undetected script kullansanız bile 2 3 oyunda banlanırsınız. |
| Rencide Edici Veya Uygunsuz AD | İlk seferde isim değiştirme hakkı. Sonrasında kendileri nickinizi değiştiriyor. Pc flaglandıysa direk riot isminizi değiştiriyor hak tanımıyor. (Bu sistem değişmiş olabilir.) |
bilgi için teşekkür ederimLeague of Legends flaglanma nedir?
League of Legends'da flaglanma konusunda bilgi eksiklikleri var, sürekli konu açılıyor bu konuda sizlere açıklama yapma gereği duydum. Flaglanma dediğimiz şey bilgisayarınızın riot tarafından işaretlenmesi durumudur. İşaretli bilgisayardan girilen hesapları daha sıkı incelemeye alırlar. 10 raporda incelenme listesine düşüyorsanız 1 raporda düşersiniz. Bu hesabın daha önce ceza almaması fark etmez. Her flaglanma ayrı ayrıdır. Hile sebepli flaglanırsanız Küfür sebepli flaglanmazsınız. Örneğin benim bilgisayarım şuanda küfür sebepli flaglı en küçük küfürde 0 hesaba 14 gün yasak atıyor ama kışkırtma yapınca sorun olmuyor. 2. bilgisayarımsa kışkırtma sebepli flaglı flame atınca direk ban yedirtiyor fakat küfür edince sorun olmuyor.
Flaglandığınızı nasıl anlarsınız?
- Yeni bir hesaba girdiniz hiç küfür etmeden sadece 1 oyunda sürekli kışkırtıcı yazılar yazdınız (Çok kötüsün, gang atmıyorsun, rezilsin, karşı ormancıya bak sana bak vb.) sohbet banı yemeden direk 14 gün yasaklanmışsanız. Rahatsız edici söylem sebebiyle flaglanmışsınızdır. (Bizzat yaşadım 0 açtığım hesap kışkırtma yaptığım oyundan çıkmamdan sadece 1 aram sonra 14 gün uzaklaştırma aldı.)
- Script kullanıyorsunuz Örn. LpReborn undetected bir script fakat siz 3-4 oyun atıp ban yiyorsunuz. Bilgisayarınız hileden flaglanmıştır.
DETECTED HİLE KULLANIRSANIZ FLAGLENEBİLİRSİNİZ.
Flaglanmadan nasıl kurtulurum?
- Format atmak. (Şahsi olarak denemedim fakat birçok kişi işe yaradığını söylüyor.)
- Bilgisayar değiştirmek.
- Zamanla düzgün şekilde oynayıp hiç yasaklanmayarak.
Rapor sistemindeki tüm çeşitlerden Flaglanabilirsiniz. Kendim daha önceden Rahatsız Edici Söylem, Küfür, Nefret Söylemi, AFK, Hile sebepli flaglandım.
Rahatsız Edici Söylemler Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar. Küfür / Hakaret sebepli Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa sohbet kısıtlamasıyla başlar. Kasten Oyundan Çıkmak / AFK Flaglanma durumunda direk en yüksek bekleme süresiyle cezalandırılıyorsunuz. Sırasıyla 5 dk, 15-20 dk bekleme süresi ardından 14 gün yasaklama. (Lp cezası ve otomatik mağlubiyet dahil.) Bilerek Beslemek Aktif olarak bilinen bir cezası yok veya sık karşılaşılmıyor. (Lolün sitesinde ceza verildiği iddia edilmekte.) Nefret Söylemi Flaglanma halinde sırasıyla 2 hafta ve kalıcı yasaklanma. Flaglanma yoksa bile aynı cezalar uygulanır. Hile sebepli Kalıcı yasaklanma. Flaglanma halinde undetected script kullansanız bile 2 3 oyunda banlanırsınız. Rencide Edici Veya Uygunsuz AD İlk seferde isim değiştirme hakkı. Sonrasında kendileri nickinizi değiştiriyor. Pc flaglandıysa direk riot isminizi değiştiriyor hak tanımıyor. (Bu sistem değişmiş olabilir.)
Eksikleri, soru ve önerilerinizi lütfen belirtin konuyu aktif olarak takip etmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?