Üye
kanka ayarları dusur sonra yt den bırazcık arastırısan sorunu cozersın bende oyle yaptım
ekran kartın nvidia ise denetim masasından bazı ayarlarla oynaman gerekiyo am a tam bi bilgim yokhayırlı geceler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sc olsun olmasın fps drop alıyorum sistemim lol için gayet yeterli olduğunu düşünnüyorum ekran ayarlarından tam ekranı penceresiz olarak değiştirdim sizce hangisi daha çok işime yarar ve başka önerileriniz nelerdir teşekkür ederim.
takipteyimhayırlı geceler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sc olsun olmasın fps drop alıyorum sistemim lol için gayet yeterli olduğunu düşünnüyorum ekran ayarlarından tam ekranı penceresiz olarak değiştirdim sizce hangisi daha çok işime yarar ve başka önerileriniz nelerdir teşekkür ederim.
öncelikle pencere modu olarak tam ekranı tavsiye ediyorum.grafik ayarları olarak hem skilleri iyi görüp iyi fps almak istiyorsan efekt kalitesini en yükseğe alıp diğerlerini en düşüğe çekmelisin ben öyle kullanıyorum.hayırlı geceler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sc olsun olmasın fps drop alıyorum sistemim lol için gayet yeterli olduğunu düşünnüyorum ekran ayarlarından tam ekranı penceresiz olarak değiştirdim sizce hangisi daha çok işime yarar ve başka önerileriniz nelerdir teşekkür ederim.