League of legends fps drop yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka ayarları dusur sonra yt den bırazcık arastırısan sorunu cozersın bende oyle yaptım

Üye
7 HİZMET YILI
hayırlı geceler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sc olsun olmasın fps drop alıyorum sistemim lol için gayet yeterli olduğunu düşünnüyorum ekran ayarlarından tam ekranı penceresiz olarak değiştirdim sizce hangisi daha çok işime yarar ve başka önerileriniz nelerdir teşekkür ederim.
ekran kartın nvidia ise denetim masasından bazı ayarlarla oynaman gerekiyo am a tam bi bilgim yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Driver booster ve advanced systemcare uygulamalarını kurarak pc ni hızlandırabilir ve de oyun performansını arttırabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
hayırlı geceler arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sc olsun olmasın fps drop alıyorum sistemim lol için gayet yeterli olduğunu düşünnüyorum ekran ayarlarından tam ekranı penceresiz olarak değiştirdim sizce hangisi daha çok işime yarar ve başka önerileriniz nelerdir teşekkür ederim.
takipteyim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle pencere modu olarak tam ekranı tavsiye ediyorum.grafik ayarları olarak hem skilleri iyi görüp iyi fps almak istiyorsan efekt kalitesini en yükseğe alıp diğerlerini en düşüğe çekmelisin ben öyle kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...