league of legends fps rounu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
işletim sistemim gayet yeterli ve iyi olmasına rağmen lolde fps sıkıntısı yaşıyorum yardımcı olabilcek varmı

1060 6gb
r5 1400
8gb 3200mhz ram
250 gb ssd

ağır oyunlarda gene normal düzeylerde oynatırken lolde tflerde 200 den 50 ye kadar düştüğü oluyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
knk game.cfg ye gel dostum oradan cfg dosyasını txt te yap çözünürlük kısmını gorursun orda ne kadar düşük çözunurluk yaparsan o kadar ıyı fps alırsın 800*600 yap 50-60 fps rahat alırısn

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sistemin düşüktür eğer öyle değilse gelen güncellemeden sonra bazen öyle fps sorunları oluyor tekrar yükle düzelir ben öyle çözmüştüm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LOL'de özellikle fazla skillin kullanıldığı anlarda (TF'lerde mesela) bu benim diyen bilgisayarların başına bile geliyor. Nedeni çok basit. Ani efekt birleşmelerde bu oluyor. Bilgisayarın alışma süreci gibi. Mesela ilk TF'de kasarken 2. TF'de kasmıyorsa nedeni tam olarak budur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Görüntü kalitesini düşürmeyi deneyebilirsin, grafik gerektirmeyen bir oyun zaten (sadece kaliteyi düşürmenin yanı sıra performans arttıracak ayarlar mevcut lolde bunları da uygulayabilirsin) FPS ini sabitlemeni tavsiye ederim ve son olarak bilgisayarının ısınmasıyla da alakalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...