İade hakkı senin örnek veriyorum : 400 RP ile aldığın şampiyonu geri iade edebilmendir veya 6300 öz'lük bir şampiyon aldın onu iade edebilirsin.Tam olarak ne bu dostum anlayamadım
peki iade edince rp düşüyormu?İade hakkı senin örnek veriyorum : 400 RP ile aldığım şampiyonu geri iade edebilmendir veya 6300 öz'lük bir şampiyon aldın onu iade edebilirsin.
Eğer hiç harcamadıysan 3 iade hakkın varsa bu iade hakkını alamıycaksın. ama 1 tanesini harcayıp alabiliyorsundur sanırım.
RP düşmüyo almadan önceki gibipeki iade edince rp düşüyormu?
Yani bi tane şampiyon aldım mavi öz ile onu geri iade etme hakkım var öyleyseİade hakkı senin örnek veriyorum : 400 RP ile aldığın şampiyonu geri iade edebilmendir veya 6300 öz'lük bir şampiyon aldın onu iade edebilirsin.
Eğer hiç harcamadıysan 3 iade hakkın varsa bu iade hakkını alamıycaksın. ama 1 tanesini harcayıp alabiliyorsundur sanırım.
İade hakkı senin örnek veriyorum : 400 RP ile aldığın şampiyonu geri iade edebilmendir veya 6300 öz'lük bir şampiyon aldın onu iade edebilirsin.
Peki belirli bi süre içerisindemi iade etmem gerekiyor yoksa istediğim herhangi bir zamanda iade edebiliyormuyum?Yani bi tane şampiyon aldım mavi öz ile onu geri iade etme hakkım var öyleyse
Bi süresi yok ne zaman istersenPeki belirli bi süre içerisindemi iade etmem gerekiyor yoksa istediğim herhangi bir zamanda iade edebiliyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?