Kardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim
Benim söylediğim maddeleri yaparsanız sorunsuz oynarsınız dostum ben oynuyorum kesinlikle bi sıkıntı yaşamadım ama oyun içerisinde f5 basmayın çizgiler açılır ve oyundan atarsonunda be bu bilgiyi bekliyordum 1 saatir konuda lol açılmıyor falan diyorlardı
Drawing all(F5)=True Diye bir şey bulunamadıKardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim
Sana özelden config atabilirim benle özelden iletişime geç lütfen.Drawing all(F5)=True Diye bir şey bulunamadı
teşekkürler brom senin dediklerini iki gün önce yaptım ve cidden oluyor yanlış bilgi veriyolar üstüne bide onaylı üye bile değilken nasıl scripti kullandı onuda anlamadım zatenBenim söylediğim maddeleri yaparsanız sorunsuz oynarsınız dostum ben oynuyorum kesinlikle bi sıkıntı yaşamadım ama oyun içerisinde f5 basmayın çizgiler açılır ve oyundan atar
yani hileyi kullanabilirmiyiz bunu yaptıgımızdaKardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
Evet kullanabilirsin eğer DrawingAll'ı bulamazsan özelden iletişime geç.yani hileyi kullanabilirmiyiz bunu yaptıgımızda
Sc ile hiç oyun oynamadıysan bulamassın dostum ilk bi antrenman moduna gir seni oyundan atsın sonra dediğimi yap olacaktır bogaripperi yeni den açtıysan Yani download ettiysen bulamassın daha önceden kullanılmış config lerde çıkıyorDrawing all(F5)=True Diye bir şey bulunamadı
Dostum önceden o ayarı değiştirmek gerekiyor ondan ben syndrada beyaz ekran aldığım için onu kapatmıştım ve beyaz ekran düzeltmişti anca öyle confige yazılıyor hiç girmemesiyle alakası yok bence.Sc ile hiç oyun oynamadıysan bulamassın dostum ilk bi antrenman moduna gir seni oyundan atsın sonra dediğimi yap olacaktır bogaripperi yeni den açtıysan Yani download ettiysen bulamassın daha önceden kullanılmış config lerde çıkıyor
kardeş bana da yardımcı olur musunuz yapamadım daEvet kullanabilirsin eğer DrawingAll'ı bulamazsan özelden iletişime geç.
bilgi için çok saol kardeş
[/QUOTE
bana yardım edin lol hilesinde yükle yazıyorum fakat olmuyor
bana yardım edin lol hilesinde yükle diyorum fakat olmuyorkardeş bana da yardımcı olur musunuz yapamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?