League of legends giremeyen arkadaşlara bilgilendirme. LazySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidene eyvallahımız yok ki gelene hoş geldin diyek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna girememe sorununuz şudur hile ile oyundan atma gibi sorunlarla karşılaştığınızı düşünüyorum oyuna yeni client geldiği için ve versionu değiştiği için hileye de version güncellemesi getirmeleri şart yoksa aksi taktir de oyuna giriş yapamazsınız oyundan sürekli sizi atacaktır ne zaman hileye versiyon güncellemesi gelirse o zaman oyuna sıkıntısız şekilde giriş yapabilirsiniz.

English Translation:

The problem with not being able to enter the game is that you're having problems like throwing away the game with cheating, and because the new client has come to the game and the version has changed, they're going to have to update the version of the game, otherwise you can't log in, you can't log in, and then you can log in without a problem when the cheat ing-down version comes.

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilgi için çok saol kardeş

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kardeşim oyundan atma sebebi çizgiler çizgileri kapanmanız gerekiyor oyundan atmaması için bunun içinde bu adımları yapmanız gerekiyor yaparsanız sorunsuz giriş yapabileceksiniz
1- C:\BogaRipper\config'e girin. 2- AutoLoLs.ini dosyasını açın. 3- Ctrl + F'e basın ardından Drawing all(F5)=True yazın. 4- Oradaki True'yu False yapıp kaydedin ve oyuna girin Oyundan atma sorunu kalkacaktır ama oyun içerisinde Sakın ola f5 basmayın yoksa oyundan atacaktır İyi günler dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Nice thanks dude, working here

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sağol kardeş bilgilendirme için beton yetmez

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sonunda be bu bilgiyi bekliyordum 1 saatir konuda lol açılmıyor falan diyorlardı

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sonunda be bu bilgiyi bekliyordum 1 saatir konuda lol açılmıyor falan diyorlardı
Benim söylediğim maddeleri yaparsanız sorunsuz oynarsınız dostum ben oynuyorum kesinlikle bi sıkıntı yaşamadım ama oyun içerisinde f5 basmayın çizgiler açılır ve oyundan atar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bendede o sorun vardı bogaripper dosyamı yükleyip başka birinin attığı boggaripper dosyasını yükledim geçti

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum herhalde durum mesajlarını okumuyorsun çözümü var, ve sıkıntısız şekilde oynanabiliyor biraz formu takip etmeni öneririm boş boş konuya yer yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Drawing all(F5)=True Diye bir şey bulunamadı

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim söylediğim maddeleri yaparsanız sorunsuz oynarsınız dostum ben oynuyorum kesinlikle bi sıkıntı yaşamadım ama oyun içerisinde f5 basmayın çizgiler açılır ve oyundan atar
teşekkürler brom senin dediklerini iki gün önce yaptım ve cidden oluyor yanlış bilgi veriyolar üstüne bide onaylı üye bile değilken nasıl scripti kullandı onuda anlamadım zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yani hileyi kullanabilirmiyiz bunu yaptıgımızda

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Drawing all(F5)=True Diye bir şey bulunamadı
Sc ile hiç oyun oynamadıysan bulamassın dostum ilk bi antrenman moduna gir seni oyundan atsın sonra dediğimi yap olacaktır bogaripperi yeni den açtıysan Yani download ettiysen bulamassın daha önceden kullanılmış config lerde çıkıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum önceden o ayarı değiştirmek gerekiyor ondan ben syndrada beyaz ekran aldığım için onu kapatmıştım ve beyaz ekran düzeltmişti anca öyle confige yazılıyor hiç girmemesiyle alakası yok bence.

Üye
6 HİZMET YILI
bilgi için çok saol kardeş
[/QUOTE
bana yardım edin lol hilesinde yükle yazıyorum fakat olmuyor
Post automatically merged:

kardeş bana da yardımcı olur musunuz yapamadım da
bana yardım edin lol hilesinde yükle diyorum fakat olmuyor
Post automatically merged:

Bana yardım edin kaç senedir üyeyim fakat onaylı üye nasıl olucam.Lol de hileye yükle yazıyorum fakat gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...