hotfix tool nedir
Şöyle açıklayayım. Mesela dün hile sadece Garena için çalışıyordu çünkü Garena daha 10.11'deydi. Dün hile kullanılabiliyorken bu tool'u kullanıp, TR serverinde'de erişebilirdiniz. Şahsen ben eriştim. (örnekli bi açıklamaHotfix tam olarak ne oluyor pek bilgim yok da böyle şeylerde açıklarsan iyi olur
Güncel olmayan hilenin çalışmasına yararhotfix tool nedir
açıklaman için sağolŞöyle açıklayayım. Mesela dün hile sadece Garena için çalışıyordu çünkü Garena daha 10.11'deydi. Dün hile kullanılabiliyorken bu tool'u kullanıp, TR serverinde'de erişebilirdiniz. Şahsen ben eriştim. (örnekli bi açıklama)
Son 2 yamadır deniyorum ban yemiyorum. Ama siz bilirsinizupdate var diye biliyorum
Post automatically merged:
reis direkt ban yersin ona göre
Haklısın kanka normalde öyle olması gerek. Ama bende dün çalıştı. (TR'de idim.)Hotfix büyük yamalarda işe yaramaz. 10.11'den 10.11.1'e geçilseydi olabilirdi fakat 10.12 olduğu zaman çalışmaz.
Haklısın dostum. Main hesabında asla kullanma.Ama TR Severi Hala Bi Takım Güncelleme İçerisinde Oldugu İçin Hotfixten Direk Ban Yemen Mümkün
Yes true xd. Do not use this shit on your main acc!Using this hotfix currently, will likely be banned in less than 24 hours
Haklısın dostum. Kendi hotfiximi geliştirmeye çalışıyorum bir kaç gündür. Oyunun kontrol ettiği veri'yi bulup kesmeye çalışacağım. Güncelleme olursa bu konuyu değiştirir. Açıklama yaparımHotfixte ban riskiniz baya bi artıyor çünkü oyun dosyalarını değiştiriyorsunuz kendim test ettim uyguladım hotfix yaptığım 1 hesap 10 gün içerisinde ban yedi. Ama hotfix yapmadığım hesabı halen kullanıyorum 2 ay felan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?