- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
.
Ne zaman oyuna girsem bu hatayı alıyorum,ne yapmalıyım?
Oyunun dosyalarıyla oynama gereği duymadım. :FYeniden yükle bir dosya eksiktir
Aga lol üzerine hilemi kodladın yada oyundaykene cheat engine falan filan yada script ?.Ekli dosyayı görüntüle 6777
Kanka script kullandım ama ilk 1-2 gün hiçbir sorun yoktu.Bugün oyuna girmeye çalıştığımda aldım bu hatayıAga lol üzerine hilemi kodladın yada oyundaykene cheat engine falan filan yada script ?
Öyle düzeliyor ama malum ben kolsuzum.oyuna script ile girme çözülür.
paraylamı aldın scriptiÖyle düzeliyor ama malum ben kolsuzum.
script güncellenmesi tamamlanmadıysa ondan olabilirKanka script kullandım ama ilk 1-2 gün hiçbir sorun yoktu.Bugün oyuna girmeye çalıştığımda aldım bu hatayı
emir6926 reis paylaştı saolsunparaylamı aldın scripti
Yok kank oyunu başlatmam gerektiğini söyledi güncelleme olduğunu sanmamscript güncellenmesi tamamlanmadıysa ondan olabilir![]()
TS3 Demek istedin herhalde kullanmıyorum ama kullansam bile lol için bir şey yapılacağını sanmamSitenin kendi destek bölümü mutlaka vardır oraya atsan daha iyi yardımcı olabilirler.
Hayır,LoL ün kendi sitesindeki destek bölümünü kastettim.TS3 Demek istedin herhalde kullanmıyorum ama kullansam bile lol için bir şey yapılacağını sanmam
güncelleme var halen daha bitmedi dostumYok kank oyunu başlatmam gerektiğini söyledi güncelleme olduğunu sanmam
Yok oyuna normal giriyor script ile girince bu hatayı veriyor.Bne script ile girmek istiyorumHayır,LoL ün kendi sitesindeki destek bölümünü kastettim.![]()
Anladım reis,teşekkürler <3güncelleme var halen daha bitmedi dostumondan hata alıyorsun scripti kaldır tekrar kur düzelmezse bekle güncelleme 12 saat içerisinde geliyor
Hımm bilmiyorumYok oyuna normal giriyor script ile girince bu hatayı veriyor.Bne script ile girmek istiyorum![]()
Merhabalar Script Paralımı Yoksa Ücretsiz mi Cevaplarsanız Sevinirim.güncelleme var halen daha bitmedi dostumondan hata alıyorsun scripti kaldır tekrar kur düzelmezse bekle güncelleme 12 saat içerisinde geliyor