Harika, ekleyebilirsin Discord üzerinden beklemedeyim. Ben de fresh acc kasıyorum.scriptsiz elmas 2 mid lanerım smurf kasıyorum yan hesaptan ekleyeceğim
Hile kullanmıyorum Gold 1 im uygun mudur?Merhaba,
- League of Legends oyunu için min GOLD Elo oyuncu arıyorum.
- Buradan yorum yaparak bildirebilir ve Discord üzerinden ekleyebilir. "ID: WHY#0550"
- Gelecek olan kişinin Hileli olması tercihimdir, ancak eğer iyi ise Hileli olmasına gerek yok.
- Minimum Gold Elo oyuncusu olup, oyun bilgisine sahip olması gerekmektedir.
- Support oynaması tercihimdir fakat OTP ya da iyi bir laning oyuncusu ise farklı lanelerde de oynayabilir.
- Sesli iletişim olması zorunlu değil, olursa daha kolay ilerlenir.
Herkese iyi forumlar.
Merhaba, Support mu oynuyorsun?Hile kullanmıyorum Gold 1 im uygun mudur?
Hayır jungle.Merhaba, Support mu oynuyorsun?
O da olur, beni ekleyebilir misin Discord üzerinden.Hayır jungle.
TabiiO da olur, beni ekleyebilir misin Discord üzerinden.
ekledim kanka ben beraber girelim istersenOrkun'#8971 kanka dc bu script kullanmıyan hesabimda var scriptli oynadigim smurf de var elo gold girmek istersen ekle
benide eklesene kral Selim#8747scriptsiz elmas 2 mid lanerım smurf kasıyorum yan hesaptan ekleyeceğim
eve gidince eklerim ustabenide eklesene kral Selim#8747
reis sc den ban yemiyor musun ? ben bi denedim daha char 2 level olmadan mortingen stryze :Splat 1 sc ile oynuyorum poweRRR#8680 dc adresim kabul edermisin yaş 31 gece 1 e kadar aktifim suan
hangi sc kullaniyorsun ?Orkun'#8971 kanka dc bu script kullanmıyan hesabimda var scriptli oynadigim smurf de var elo gold girmek istersen ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?