anladım kardeşim cok sağolbu işler sıkıntılı reis kimse kimseye free account vermez :/
dosya rar olarak indi sadece rarı açtım bi zararı olurmuDosyayı indir, txt olarak inerse bişey çıkmaz ama rar olarak inip içinde dll falan varsa sakın açma virüs!
Verir reis internette bedava dağıtanlar var.bu işler sıkıntılı reis kimse kimseye free account vermez :/
al 16 lvl eu w account: hatayli3212 pass: Ankara2001hangi server oynuyorsun ? Eu w? yoksa turkmu ? EU w sana account vere bilirim ama 20 17 lvl arasi gibi
Virüs taraması yap açmadan ilam aicaksan sanbox sene serim
Bence kullanma çok sıkıntılı belli çok trojen var bence MH ı bekle başkalarına güvenme!!
zaten açmadım şüphelendim direk buraya yolladım sağolunBulaşma bence, güvenmediğiniz yerlerden indirmeyin.
yok be reis tr deyim aslında hesap varda skin falan azhangi server oynuyorsun ? Eu w? yoksa turkmu ? EU w sana account vere bilirim ama 20 17 lvl arasi gibi
txt dosyasından başka dosya var mıydıanladım kardeşim cok sağol
Post automatically merged:
dosya rar olarak indi sadece rarı açtım bi zararı olurmu
txt yoktu 1 tane dll 1 tane exe dosyası vardı sadecetxt dosyasından başka dosya var mıydı
Do not download these programs on a website that you do not know or trust, the only one I think is safe here
There is probaly a keylogger on the TXT ... don't try to open it :S
thanks bro'sI think it is phishing virus
eywallah sağolasın ben böyle yorumlara tek tek yazıyorum inşallah ban yememyinede verdim dostum istersen takilirsin beles car : ) ac hile oyna kendin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?