Seçkin Üye
kanka üstünde kocaman 1hafta ila 1 ay içinde ban atıyor yazıyorArkadaşlar Başlıkdada Belirtiğim gibi lazysharp ban yemeden kaç gün idare ediyor ortalama spam yapanları reportluyacağım.
Teşekkürler Konu Kilitlenebilir Görmedim Spam Yapmak Değildi Amacım.Sitesinde 1 hafta ile 1 ay arası yazıyor
peki güncellemeleredn sonra oyuna kaç gün girmiyorsun yani girmek için ne kadar bekliyorsunşahsi olarak konuşuyorum yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum daha ban yemedim
Güncelleme Sonrası Girmeyecekmiyiz ?peki güncellemeleredn sonra oyuna kaç gün girmiyorsun yani girmek için ne kadar bekliyorsun
yani en fazla 1 gün oda en fazlapeki güncellemeleredn sonra oyuna kaç gün girmiyorsun yani girmek için ne kadar bekliyorsun
hayır günccellemelerden sonra hilede güncelleniyor bu arkadaşımız ondan bahsettiGüncelleme Sonrası Girmeyecekmiyiz ?
Dostum bazı hilecilere bilinçli olarak izin veriliyor, bunu riot açıkladı. Anti hile sisteminin gelişmesi için hileciler hileciler ile eşleştiriliyor,ve izlemeye alınıyorsun. Ban yemeden 2 haftayı görmek bile bir mucize.sen hangi ligden bahsediyorsun yani ben yaklaşık olarak 3 aydır yemedim plat ligindeyim ve tüm herşey açık lol skin dahil
dediğini bende duymuştum ama bana denk gelmez diye düşündüm belkidde denk g elmiştir ve artık hesaplar ban yemicek direk ip ban atıcaklar yani o pc den bir daha giremiyeceksiniz oyuna demek oluyorDostum bazı hilecilere bilinçli olarak izin veriliyor, bunu riot açıkladı. Anti hile sisteminin gelişmesi için hileciler hileciler ile eşleştiriliyor,ve izlemeye alınıyorsun. Ban yemeden 2 haftayı görmek bile bir mucize.
ben 2015de de başka script kullandım bunu da kullandım 1 aydan önce hiç ban yemedim şans meselesi birazDostum bazı hilecilere bilinçli olarak izin veriliyor, bunu riot açıkladı. Anti hile sisteminin gelişmesi için hileciler hileciler ile eşleştiriliyor,ve izlemeye alınıyorsun. Ban yemeden 2 haftayı görmek bile bir mucize.
şimdi burst herolarından kastın tek kombo ile öldürmekmi diyorsun
tüm scriptler birbiri ile aynı hiçbir farkları yok emin olabilirsin. Hatta enject şekilleri daha eski ban ihtimali daha çoktu eskilerde şimdikilerin güvenlikleri daha gelişmiştir. daha uzun sürebilir ben 3 haftadır kullanıyorum şu an lazy'i bakalım ne kadar gidecekdiğer script ile bunu özellikleri aynımı kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?