League Of Legends LazySharp Ban Riski Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Başlıkdada Belirtiğim gibi lazysharp ban yemeden kaç gün idare ediyor ortalama spam yapanları reportluyacağım.

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sitesinde 1 hafta ile 1 ay arası yazıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şahsi olarak konuşuyorum yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum daha ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tahmini süre vermek yanlış olur. 1 günde de yiyebilirsin 1 haftada da yiyebilirsin. Genel olarak 1 günden uzun sürmüyor eğer aim desteği kullanıyorsan. Sadece orb açarsan 1 haftayı bulabilir. Kule menzili rakip şampiyon menzili harita takibi vb açarak 2-3 hafta ban yemeden oynayabilirsin. İyi eğlenceler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Süresini tam olarak bilemeyiz tabii ama evade kullanmassan bu süre ciddi uzayacaktır bundan emin olabilirsin.

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sen hangi ligden bahsediyorsun yani ben yaklaşık olarak 3 aydır yemedim plat ligindeyim ve tüm herşey açık lol skin dahil
Dostum bazı hilecilere bilinçli olarak izin veriliyor, bunu riot açıkladı. Anti hile sisteminin gelişmesi için hileciler hileciler ile eşleştiriliyor,ve izlemeye alınıyorsun. Ban yemeden 2 haftayı görmek bile bir mucize.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dediğini bende duymuştum ama bana denk gelmez diye düşündüm belkidde denk g elmiştir ve artık hesaplar ban yemicek direk ip ban atıcaklar yani o pc den bir daha giremiyeceksiniz oyuna demek oluyor

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 öncekı guncellemede gundelık atıyorud nerdeyse suan oyle bır sey yok bayadır oynatıyor ama tahmımın cok buyuk bı ban dalgası gelıcek uzun zamandır ban atmadılar kimseye

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben 2015de de başka script kullandım bunu da kullandım 1 aydan önce hiç ban yemedim şans meselesi biraz

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şimdi burst herolarından kastın tek kombo ile öldürmekmi diyorsun
diğer script ile bunu özellikleri aynımı kanka
tüm scriptler birbiri ile aynı hiçbir farkları yok emin olabilirsin. Hatta enject şekilleri daha eski ban ihtimali daha çoktu eskilerde şimdikilerin güvenlikleri daha gelişmiştir. daha uzun sürebilir ben 3 haftadır kullanıyorum şu an lazy'i bakalım ne kadar gidecek

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hile 100% kalıcı olarak banlamaktadır. Genellikle hile 1 hafta ile 2 ay arasında dayanıyor.Ancak 3 aydan fazla da gidebilir, tamamen sizin şansınıza kalmış KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...